Шакіра довела до сліз емоційним кліпом, в якому заспівала разом із синами (відео)

Колумбійська співачка Шакіра розчулила шанувальників прем’єрою нової пісні Acróstico.

Разом із піснею виконавиця представила зворушливий та емоційний кліп, в якому знялися її сини від футболіста Жерара Піке – 8-річний Саша та 10-річний Мілан. Сини співачки зіграли разом з нею на роялі, а  також заспівали.

У відеороботі Шакіра показала непростий та дуже болючий момент для їхньої родини, а саме переїзд з Іспанії до Сполучених Штатів. Хлопчикам довелося залишити своє звичне життя, улюблену кімнату та вирішити до нової країни.

За словами співачки, саме Мілан та Саша допомогли створити їй цю пісню. Зворушливі слова до синів Шакіра написала в Instagram.

“Цього року Мілан написав пісні, які викликали у мене сльози на очах, а Саша провів години за фортепіано, відкриваючи свій голос. Обидва вони розділили зі мною участь у студії, а коли почули присвячену їм пісню, то попросили мене бути її частиною. Вони відчули та інтерпретували її самі і для себе, з пристрастю і почуттям того, хто носить музику в собі. Мілан і Саша, це так прекрасно бачити, як вони розкривають свої крила, щоб почати здійснювати свої мрії! Ніщо не приносить мені більшого задоволення, ніж бути їхньою мамою”, – написала зірка.

Коментатори не змогли втримати сліз від такої історії та гармонійного тріо матері з синами: “Це дуже чуттєво”, “Ви змусили мене плакати”, “Дякую за такі почуття”, “Я плачу від того, як це мило”.

Нагадаємо, що Шакіра переїхала з дітьми до Маямі після того, як пішла від свого зрадливого чоловіка Жерара Піке. Футболіст був не проти, аби діти залишилися жити з мамою.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *