У Кам’янському чоловік пограбував двох дітей

Дніпровський апеляційний суд засудив мешканця Кам’янського, який зухвало пограбував двох дітей.

Перебуваючи біля будинку №7 по вулиці Київській він побачив біля гаражів двох дівчат, у однієї з них був у руках мобільний телефон. Чоловік злякав їх і відібрав гаджет, сказав, що поверне телефон їх батькам в присутності співробітників поліції. Але, коли дівчата відволіклись, просто втік. Вартість телефону суд оцінив в 1026,46 грн.

Наступного дня, перебуваючи біля будинку №55 по проспекту Конституції, чоловік побачив хлопчика з планшетом. Він підійшов до підлітка, вирвар з його рук гаджет і також сказав, що поверне його тільки батькам. Хлопець пішов гукати рідних, а крадій втік з планшетом. Суд оцінив його вартість у 2215 грн.

Та більше красти чоловік не зміг, його спіймала поліція. До речі, обвинувачений був п’ять разів судимий за аналогічні злочини. На цей раз його засудили по ч. 2 ст. 186 КК України, за ознаками відкритого викрадення чужого майна (грабіж), вчиненого повторно та назначили покарання у вигляді трьох років умовно. Та прокурор не погодився з таким вироком, зазначив, що він занадто м’який і чоловік не стане на шлях виправлення.

Суд врахував усі зауваження прокурора та погодився на жорсткіше покарання – 5 років позбавлення волі.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *