У Кам’янському привітали майстра спорту України з греко-римської боротьби

У листопаді 2022 року в Черкасах відбувся Чемпіонат України з греко-римської боротьби серед дорослих. Вихованець Кам’янської ДЮСШ № 3 Іван Стефанський , який тренується під керівництвом Юрія Нікітенка, виступив у найлегшій ваговій категорії до 55 кг. Він показав гідний результат, зайнявши п’яте місце, та заслужено отримав звання майстра спорту України.

Сам Іван Стефанський поділився своїми враженнями від змагань.

“Цей Чемпіонат був надзвичайно потужним та складними. Я вперше виступав у дорослій категорії і навіть не очікував на такий успіху, моєю метою, перш за все, було здобути новий досвід”.

Також варто відзначити, що Іван Стефанський брав участь у Кубку України з греко-римської боротьби, який пройшов у Львові з 10 по 13 травня 2023 року. На цих змаганнях взяли участь більше 400 спортсменів. В результаті хлопець став бронзовим призером турніру в своїй ваговій категорії, ще раз довівши високу спортивну майстерність.

Едуард Коряк, начальник Управління молоді та спорту, привітав Івана з відзнакою та наголосив на важливості його досягнень.

“Ми пишаємось успіхами наших спортсменів та тим, що вони прославляють наше місто. Бажаю не зупинятись на досягнутому і продовжувати підкорювати нові вершини!”

Молодий борець також поділився майбутніми планам та амбіціями, заявивши:

“Моя основна мета – отримати звання заслуженого майстра спорту України і взяти участь у міжнародних чемпіонатах. Зараз я фокусуюся на подальшому поліпшенні своїх результатів і досягнень у спорті”.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *