Пізнавальна екскурсія на Каметсталь

Теорія навчання – в реальності. З метою ознайомлення з майбутньою професією та Групою Метінвест Каметсталь радо зустріла студентів Придніпровського державного металургійного коледжу.
Комбінат відвідали майбутні слюсарі-ремонтники, які навчаються за спеціальністю «Обслуговування та ремонт устаткування металургійних підприємств».
Підприємство протягом багатьох років взаємодіє з профільними навчальними закладами, сприяє організації навчання молоді та проходження виробничої практики на комбінаті. І вже традиційно для студентів проводяться екскурсії та уроки на виробництві, які дають їм змогу побувати в основних цехах підприємства, отримати наочне уявлення про свою професію, побачити та проаналізувати усі її тонкощі та нюанси.
Студенти третього курсу відвідали ремонтні дільниці доменного та конвертерного цехів, на яких виконувались планово-попереджувальні ремонти доменної печі та кристалізаторів МБЛЗ. Ознайомилися з процесом ремонтів, дізналися про те, яку важливу роль вони відіграють у виробничому процесі, адже попереджають незаплановані простої обладнання та аварійні ситуації.
Під час екскурсії студенти спостерігали за ремонтом, який виконували висококваліфіковані працівники Каметсталі, а закріпити свої знання на практиці вони зможуть вже наступного року, коли приступлять до виробничої, технологічної та переддипломної практики в структурних підрозділах в межах щорічної співпраці навчального закладу та підприємства.
Екскурсію проводили провідний інженер-технолог доменного цеху Ігор Чичев та заступник начальника конвертерного цеху з інжинірингу Андрій Карзін. Досвідчені спеціалісти також розповіли студентам про специфіку виробництва, сортамент продукції, яка випускається, ознайомили з елементами виробничої культури підприємства. Тож екскурсія виявилася дуже пізнавальною та корисною для молоді, яка в майбутньому стане частиною професійного колективу Каметсталі.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *