У Дніпрі жінки посварились через вигул собаки на дитячому майданчику

17 травня на Набережній Перемоги, у дворі ЖК River Park, посварились дві жінки. Причиною начебто стало те, що собака однієї з них заліз у пісочницю на дитячому майданчику. Його власниця на зауваження відреагувала агресивно.

Таку версію подій від однієї з учасниць розмістили в Telegram-каналі. Про це повідомляє Інформатор. Відео.

У публікації йдеться, що власниця тварини на прохання прибрати питомця відповідала нецензурщиною. Не зупиняло її й те, що навколо були маленькі діти. А коли вона помітила, що її знімають на відео, то почала погрожувати й відбирати в іншої жінки телефон.

Жінка, яка її знімала, взяла свою 3-річну доньку та перейшла на іншу частину двору. Її опонентка була налаштована не так мирно. Вона сходила додому за перцевим балончиком. Після цього вона почала вимагати віддати їй телефон, а потім накинулась на жінку та стала виривати в неї сумку. Далі вона бризнула їй в очі з балончика. На місце викликали поліцейських.

Що кажуть у поліції
У пресслужбі ГУНП у Дніпропетровській області Інформатору сказали, що за вказаним фактом відкрито кримінальне впровадження (стаття 125 ККУ, умисне легке тілесне ушкодження). Всіх учасників конфлікту встановили. Тривають слідчі дії.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *