На Каметсталі ефективно працює Система менеджменту якості

Каметсталь успішно підтвердила відповідність міжнародним стандартам Системи менеджменту якості у коксохімічному виробництві підприємства.

Стабільне функціонування і розвиток Системи менеджменту якості, ефективні заходи, спрямовані на виробництво продукції, яка відповідає вимогам вітчизняних і зарубіжних споживачів, – один з пріоритетних напрямів діяльності Каметсталі разом з іншими підприємствами Групи Метінвест.

У квітні 2023 року сертифікаційне товариство «Технічні та управлінські послуги» – незалежний орган із сертифікації, який є офіційним представником концерну TÜV Austria в Україні, провів на Каметсталі другий наглядовий аудит Системи менеджменту якості при виробництві та реалізації коксохімічної продукції на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015.

Відсутність критичних зауважень з боку аудитора вчергове підтвердила, що Система, яка успішно функціонує на коксохімічному виробництві підприємства з 2007 року, цілком відповідає вимогам зазначеного міжнародного стандарту.
Віктор Дембицький, директор з технології та якості:

– У сучасних економічних умовах все більше уваги приділяється якості продукції та її відповідності вимогам споживачів. Система менеджменту якості на Каметсталі – це одна з першочергових складових загальної системи управління підприємством, призначена забезпечити стабільність якості продукції або послуг та підвищити задоволеність споживачів. Успішно проведений аудит підтверджує ефективність нашої роботи з розвитку і вдосконалення цієї системи.
Дія сертифікату відповідності на виробництво та реалізацію коксохімічної продукції, виданого Каметсталі сертифікаційним товариством TÜV Austria, продовжена ще на рік.

сертификат

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *