Categories: Економіка

До уваги кам’янчан: Центр зайнятості інформує

Програма «єРобота» щодо отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, запроваджена урядом для надання допомоги фізичним особам та суб’єктам господарювання – триває.

За підсумками шостої хвилі яка тривала з 10 по 23 квітня – 323 українця отримають від держави мікрогранти на започаткування й розвиток бізнесу за програмою «Власна справа» на 77 млн грн. Ухвалено 9 позитивних рішень про надання мікрогранту жителям Дніпропетровщини. Отримувачі мікрогранту планують відкрити у Дніпрі нову кав’ярню, масштабувати косметологічний кабінет, медичний центр та продуктовий магазин. У Кривому Розі також планується відкриття кав’ярні та закладу харчування, відбудеться розширення асортименту будівельних матеріалів, також з’явиться приватна клініка. У м. П’ятихатки буде відкрито будівельний магазин.

Кожен охочий може долучитися до програми та подати заявку на отримання мікро-грантів Портал Дія – https://is.gd/Zezi5a . До заяви обов’язково додається бізнес-план щодо започаткування нового або розвитку вже діючого бізнесу.

Цього року на програму “Власна справа” бюджетом передбачено 1,8 млрд грн, що дозволить видати близько 10 000 мікрогрантів. Загалом з початку 2023 року за програмою «Власна справа» по регіону ухвалено 51 позитивне рішення, переможці отримають понад 12 млн грн. Серед отримувачів – 5 юридичних осіб, 33 ФОПів та 13 осіб, які планують стати підприємцями.

Схвалені бізнес-проєкти передбачають створення 110 нових робочих місць.

Олена

Recent Posts

Освітяни Кам’янського відправили чергову автівку на фронт

Про це повідомила директор департаменту освіти Наталія Рева. "33 автомобіль від освітян поповнив автопарк ЗСУ…

28 хв. ago

На Дніпропетровщині у чоловіка вилучили арсенал зброї

Поліцейські Новомосковська вилучили арсенал зброї та боєприпасів у 52-річного місцевого мешканця. У своєму гаражі фігурант…

57 хв. ago

У Дніпрі хлопець з гвинтівки вистрелив у 39-річного чоловіка: потерпілий помер

11 травня на вулиці Володимира Івасюка посварились сусіди. 17-річний хлопець вистрелив з пневматичної гвинтівки в 39-річного…

1 годину ago

Гай Річі готує новий фільм

Режисер Гай Річі зніме фільм Wife and Dog ("Дружина і собака"), який, як і його…

2 години ago

У Кам’янському нагородили переможців конкурсу «Моя мама – найкраща»

Нагороджено переможців конкурсу «Моя мама - найкраща» від ГО «Молода Бджола». Цей конкурс зібрав близько…

3 години ago

У Камʼянському вітали призера чемпіонату Європи з армрестлінгу

З 8 по 9 травня у словацькій Братиславі відбувся чемпіонат Європи з армрестлінгу. У турнірі…

3 години ago