У Кам’янському розпочалося спортивне літо (фото)

Сьогодні у Кам’янському проходить Велодень.

Цей захід проводиться вперше за кілька років, раніше його доводилося скасовувати через коронавірус та війну з Росією. Велодень організований управлінням молоді та спорту Кам’янської міськради та проходить за підтримки мера Андрія Білоусова та громадських організацій «Бджола» та «Спорт для всіх». Акція проходить для допомоги Збройним Силам України.

спортсменки

Урочистий старт відбувся на пл. П. Калнишевського. За традицією перед «дорослим» стартом відбулися заїзди найменших дітей від 4 до 8 років. Глядачі бурхливими оплесками вітали молодих ентузіастів велосипедного спорту. Урочисту церемонію відкрив міський голова Андрій Білоусов. Він подякував усім учасникам, побажав їм щасливого шляху та закликав підтримати Збройні сили України.
дети
Після цього Андрій Білоусов вручив цінні подарунки всім переможцям та учасникам «дитячого» заїзду. А юному учаснику велозаїзду, який має сьогодні день народження, Білоусов під оплески присутніх подарував велосипед.

дети

белоусов

Потім Білоусов та секретар міської ради, представниця ГО «Бджола» Наталія Ктітарова розіграли лотерею серед усіх учасників. Тим, кому випав щасливий квиток, було вручено цінні призи від міського голови та «Бджоли». Серед переможців лотереї виявився голова Кам’янської районної ради Максим Чехута.
белоусов
Після всіх урочистих процедур учасники велопробігу вишикувалися на пр. Тараса Шевченка, серед них і мер Андрій Білоусов, а також депутати міської ради та активісти партії «Бджола». Учасники піднялися пр. Шевченком до мосту на лівий берег, потім заїзд триватиме мостом, фініш – у сквері за кіноконцертною залою «Мир».

В акції беруть участь близько 200 камянчан. На підтримку ЗСУ зібрано біля 5 тис. гривень. Найближчим часом ці кошти буде передано в одну із військових частин.

белоусов

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *