Гороскоп на 23 травня 2023 року

Овен

Все складеться непогано. Буде можливість реалізувати плани, отримати відповіді на питання, які вас турбували в останні дні. Намагайтеся не поспішати з висновками та рішеннями; як би не квапили вас оточуючі, час на роздуми є; використовуйте його, щоб спокійно проаналізувати ситуацію, що склалася, інформує Ukr.Media.

Пам’ятайте, що працювати сьогодні доведеться багато, а от на негайне здобуття нагороди за працю не слід розраховувати. Будуйте плани на майбутнє, шукайте способи їхнього здійснення; мабуть, саме люди, яких ви зустрінете цього дня, вам допоможуть.

Телець

Будьте обережнішими. Загалом цей день складається досить вдало, але дрібні непорозуміння все ж таки можливі. Ставтеся до них філософськи і пам’ятайте: проблеми, що виникають сьогодні, вирішаться швидко, і навіть якщо ви припуститеся якихось помилок, навряд чи вони матимуть серйозні наслідки. Дуже добре цей день підходить для навчання, можна використовувати чужі знання та досвід у своїх інтересах.

Друга половина дня підходить для спілкування у неформальній обстановці, причому зустрічатися можна не лише з друзями, а й із потенційними діловими партнерами, можливими роботодавцями.

Близнюки

Відповідальний, важливий день. Ставтеся серйозно до будь-яких справ, за які беретеся, намагайтеся впоратися з ними якнайкраще. Насамперед це стосується професійної сфери: від успіхів, досягнутих зараз, може залежати розвиток вашої кар’єри. Потрібна розбірливість у ділових контактах; не довіряйте тим, хто обіцяє надто багато.

Сприятливий день для покупок, у тому числі великих. Буде нагода укласти угоди, які незабаром принесуть великий прибуток. В особистій сфері зміни малоймовірні, але вони все ж таки можуть відбутися, якщо ви проявите ініціативу.

Рак

Сприятливий день. Дійте рішуче, не витрачайте часу задарма, і ви зможете вирішити багато проблем. Настав сприятливий момент для того, щоб розпочати роботу над новими проектами, взятися за якісь масштабні та складні справи. Плідно відбуваються ділові зустрічі, можна знайти нових надійних партнерів.

Буде нагода успішно вирішити юридичні та майнові питання, врегулювати фінансові розбіжності. З погляду особистих відносин день нейтральний, тут зміни малоймовірні.

Лев

Будьте обережнішими у першій половині дня. У цей час можливі непорозуміння та неприємності, прикрі події, які можуть зіпсувати настрій. Майте на увазі, що надалі вплив позитивних тенденцій посилюватиметься, і не втрачайте оптимізму.

Чим ближче вечір, тим краще у вас справи. Вечір — чудовий час для спілкування, зустрічей з людьми, які можуть допомогти вам у вирішенні професійних та особистих проблем. Можливі романтичні захоплення, не виключений і початок серйозних стосунків. Вечір порадує приємними сюрпризами.

Діва

День вдалих переговорів, що обіцяють швидкий початок плідної співпраці. Ви легко знаходите спільну мову з оточуючими, причому однаково добре ладнаєте і зі старими знайомими, і з тими, кого бачите вперше. Ділове чуття буде надзвичайно гострим, з’явиться можливість добре заробити.

Багато Дів отримають приємні звістки щодо членів сім’ї або інших близьких людей. У деяких представників знака виникнуть нові ідеї, реалізація яких відкриє нові можливості і спричинить великі зміни в житті.

Терези

Вдалий день, переважає вплив позитивних тенденцій, у вас добре виходить все, за що ви беретеся. У деяких Терезів з’являються оригінальні ідеї та сміливі творчі плани, з реалізацією яких почнуться великі зміни на краще. Буде можливість продемонструвати лідерські якості, знайти людей, які не менше за вас будуть зацікавлені в реалізації задуманого.

Відповідний день для романтичних побачень і любовних зізнань, спілкування з людьми, які вам особливо дорогі. Не бійтеся відкрито говорити про свої почуття: вас зрозуміють правильно.

Скорпіон

Дуже вдалий день. Ви енергійні, сповнені сил і здатні на багато що. Навряд чи знайдуться люди, які протистоятимуть вам. Цього дня можна будувати плани й обговорювати їх із потенційними союзниками, готовими підтримати вас у всьому. Стосунки, що починаються як ділові, з часом можуть набути романтичного характеру.

Вдалий день для того, щоб проявити ініціативу і в ділових, і в особистих стосунках. Що голосніше ви заявляєте про свої бажання, то вища ймовірність того, що вони незабаром збудуться.

Стрілець

День найкраще підходить для відпочинку, ніж для роботи. Якщо є можливість відкласти справи та приємно провести час, саме так і варто вчинити. Якщо ж діяти потрібно саме зараз, налаштуйтеся на серйозний лад і намагайтеся нічого не забувати; саме увага до дрібниць дозволить вам уникнути багатьох неприємностей.

Не бажано мати справу із чиновниками, представниками державних організацій. Для вирішення юридичних питань день не підходить. У другій половині дня буде можливість зайнятися сімейними справами, приділити увагу близьким.

Козоріг

День досить напружений, але назвати його безнадійно поганим ніяк не можна. Будьте чесними із собою, намагайтеся не піддаватися чужому впливу; ніхто краще за вас не знає, якими є ваші справжні наміри і бажання. Навколишні можуть квапити вас, але в поспіху немає ніякої необхідності, у вас достатньо часу, щоб обміркувати кожен свій крок.

У другій половині дня можна робити невеликі покупки. Від великих придбань поки краще відмовитися. Прагніть до того, щоб у всіх ваших справах — фінансових, професійних, особистих — був повний порядок; уникайте метушні й плутанини.

Водолій

Непростий день з точки зору спілкування: розбіжності виникають частіше, ніж звичайно, деяким Водоліям не вдається порозумітися навіть з тими, кого вони раніше розуміли з півслова. Можливі конфлікти через гроші та майно. Цей день не підходить для обговорення спільних проектів та початку роботи над ними.

Високий творчий потенціал, у багатьох Водоліїв з’являються чудові ідеї. Не поспішайте ними ділитися: спочатку треба все добре обміркувати. Намагайтеся прислухатися до підказок власної інтуїції, а не керуватися чужою думкою.

Риби

Ви більш чутливі, ніж зазвичай, уразливі та вразливі — через це стосунки з оточуючими можуть складатися досить напружено. Не виключені конфлікти на роботі, можливі серйозні розбіжності з керівництвом. Згладити гострі кути допомогло б почуття гумору, але, на жаль, сьогодні ви не можете похвалитися ним.

Будьте обережнішими з грошима: можливі невдалі покупки, марні витрати. Багато Риб цього дня схильні купувати незвичайні, навіть екстравагантні речі, які їм швидко перестануть подобатися.

Margaret

Recent Posts

Відбулося позачергове засідання сесії Кам’янської міської ради

Сьогодні, 17 травня, відбулося позачергове засідання сесії міської ради. До порядку денного було включено три…

8 хв. ago

На Дніпропетровщині зловмисник пограбував пенсіонерку

У Павлограді поліцейські затримали підозрюваного у скоєнні злочину. Раніше судимий чоловік заволодів речами потерпілої на…

8 хв. ago

Кам’янчанин Олександр Сваток виступить на Євро-2024 у складі збірної України з футболу

Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров оголосив попередній список гравців, які візьмуть участь…

39 хв. ago

Рецепт дня: Лінивий пиріг з лаваша

Приготування апетитної домашньої випічки - це не завжди історія про трудомісткий заміс тіста. Адже можна…

1 годину ago

Які продукти в Україні здешевшали за місяць

В Україні дешевшають овочі торішнього врожаю. Знижуються ціни також на гречані крупи, а також на яйця. Про…

2 години ago

Коли вийде 2 сезон серіалу “Володар перснів: Персні влади” (відео)

Шанувальники чекають на серіал "Володар перснів: Персні влади" 2 сезон, починаючи з 2017 року, коли…

2 години ago