Влітку у кіно покажуть мультфільм «Черепашки-ніндзя: Погром мутантів» (відео)

Новий повнометражний мультфільм дає перший погляд на чергову ітерацію улюблених ігор TMNT. Він по-новому розповість історію братів-мутантів, котрі вперше вибралися з каналізації та згодом стали супергероями.

«Черепашки-ніндзя: Погром мутантів» стане другим комп’ютерним фільмом про черепах-мутантів після мультфільму 2007 року і це вперше за 7 років герої з’являться на великому екрані, після фільму Майкла Бей «Підлітки-мутанти. Черепашки-ніндзя 2».

«Погром мутантів» спочатку з’явився в планах серії фільмів Бея, а 2018 року ідею підхопили Сет Роген та продюсерська компанія Point Grey Pictures, які вирішили зробити анімаційну стрічку.

Сценаристи фільму — Сет Роген та Джефф Роу («Гравіті Фолз», «Мітчели проти машин»), останній виступить і в ролі режисера, співпрацюючи з Бренданом О’Брайєном («Сусіди. На стежці війни 2»).

Роген раніше казав, що хоче створити фільм, який зосередиться на пригодах черепах у підлітковому віці, а пізніше повідомив, що у фільмі буде зірковий акторський склад: Міка Еббі (Донателло), Шамон Браун-молодший (Мікеланджело), Ніколас Канту (Леонардо) та Брейді Нун (Рафаель).

Серед інших акторів сам Роген (Бібоп), Джон Сіна (Рокстеді), Джекі Чан (Сплінтер), Айо Едебірі (Ейпріл О’Ніл), Роуз Бірн (Кожеголовий), а також Айс Кьюб, Ганнібал Беррес, Натасія Деметріу, репер Пост Мелоун. , Майя Рудольф. Джанкарло Еспозіто («У всі тяжкі») виконає роль Бакстера Стокмана, а Пол Радд («Людина-мурашка») – Мондо Гекко.

Фільм «Черепашки-ніндзя: Погром мутантів» дебютує у кінотеатрах 4 серпня 2023 року.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *