Чому співачка з Дніпропетровщини Maruv мовчить про війну та коли хоче повернутися до України

Відомий блогер Богдан Беспалов розповів, чому скандальна співачка Maruv мовчить про російське вторгнення та за якої умови вона планує повернутися до України.

На своєму YouTube-каналі Беспалов поділився інформацією, яку отримав від близького оточення виконавиці. За його словами, Maruv мовчить про російське вторгнення з власної вигоди. Нині артистка зі своїм чоловіком Олександром Корсуном стежить за перебігом війни, аби в разі перемоги України повернутися на Батьківщину. Саме тому артистка й народжувала первістка в Києві.

Maruv / Фото: instagram.com/maruvofficial

“Вони з Анею прийняли рішення перечекати війну. Народжували саме в Києві, аби у разі перемоги України сказати, що не зрадники і мовчали, бо піклувалися про безпеку дитини. Якщо зрозуміють, що з Україною не складеться, то краще повернутися до Москви і почати все з початку. Контракт Maruv з її російським лейблом не розривала”, – стверджує Беспалов.

У скандальної співачки є й запасний план – залишитися в ОАЕ. Щоправда, Корсун скаржиться, що країна дуже дорога для життя.

“У крайньому разі можна жити в ОАЕ і виступати для інших росіян. Тільки Корсун жалівся, що тут дуже дорого утримувати сім’ю щомісяця”, – зазначив Беспалов.

Maruv / Фото: instagram.com/maruvofficial

За інформацією блогера, співачці та її чоловіку однаково, де заробляти гроші. Тим часом війну в Україні подружжя називає “брудними іграми”.

“Його (чоловіка Maruv – прим. ред.) завдання – дбати про родину. Будуть це рублі, чи гривні – не має значення, бо в цьому бізнесі найголовніше – це стабільність, а не приймати правила гри політиків. На їхню думку, війна Росії та України – це брудні ігри”, – додав Беспалов.

Позиція Maruv щодо війни в Україні

Співачка активно будувала кар’єру в Росії, давала там концерти, заробляла кроваві рублі та сплачувала країні-агресорці податки. Коли в Україні розпочалася повномасштабна війна, скандальна Maruv опублікувала один неоднозначний допис, де просила російський військових задуматися. Однак згодом артистка почала ігнорувати російське вторгнення в Україну. Натомість Maruv давала інтерв’ю пропагандистам, де розповідала про свою вагітність. До речі, народжувала скандальна співачка у Києві.

Вагітна MARUV разом з чоловіком у Києві / Фото: stb.ua

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *