Рецепт дня: Кабачки по-корейськи

Приготування кабачків по-корейськи займає аж ніяк не багато часу і сил, при цьому результат вас приємно здивує. На смак вони нагадують гриби.

Виходять трохи хрумкі, нежирні, чудової форми. Ваші рідні будуть уплітати кабачки з неабиякою швидкістю!

Сьогодні ми пропонуємо ознайомитись з інструкцією з приготування кабачків за корейським рецептом. Запевняю, такої смакоти ти ще не куштував!

ІНГРЕДІЄНТИ
1 кабачок, 1 ст. л. борошна, 1 ч. л. паприки, 0,5 ч. л. гірчиці ,1 ст. л. соєвого соусу, 1-2 зуб. часнику, 0,5 ч. л. солі, 0,5 пучка кропу, спеції за смаком, олія для смаження.

ПРИГОТУВАННЯ
1. Кабачок вимий, очисти, а потім наріж спочатку смужками, а потім скибочками. Переклади кабачки в миску, додай до них борошно та паприку. Добре перемішай.

2. Обсмажуйте кабачки на розігрітій сковороді з олією до готовності. Постійно помішувати силіконовою лопаткою.

3. В окремій мисці змішай соєвий соус з гірчицею, додай натертий на маленькій тертці зубчик часнику. Всип сіль, додай улюблену приправу. Можна використовувати “Для шашлику”. Також за бажанням можна додати трохи сухого базиліку, але це на любителя.
Зверніть увагу, що якщо ви використовуєте концентрований соєвий соус, то сіль можна не додавати. Але тут важливо орієнтуватися на власний смак!

4. Подрібни кріп і також додай у миску до соусу. Добре все перемішай до однорідності.

5. Всип у миску готові смажені кабачки. До гарячих кабачків додай заправку. Добре перемішай. Дай кабачкам настоятися хвилин 10-15, а потім подавай їх до столу. Смачного!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *