У Кам’янському пройшло позачергове засідання міськради

Сьогодні, 25 травня, відбулося засідання позачергової 34-ї сесії Кам’янської міської ради. До порядку денного увійшли 45 питань, переважна більшість з яких – земельні.
Першочерговим питанням скликання позачергової сесії міської ради було внесення змін до бюджету територіальної громади у зв’язку зі збільшенням міжбюджетних трансфертів з державного бюджету.
Міська рада затвердила Програму надання фінансової підтримки для стабілізації фінансового стану Комунального підприємства Кам’янської міської ради «Екосервіс» на 2023 рік. Серед основних напрямів діяльності підприємства є приймання поверхневих стічних вод, утримання, експлуатація та ремонт інженерних споруд, будівель та обладнання зливово-меліоративної системи міста.
Також депутати підтримали участь Кам’янської міської ради у проєкті «Енергоефективність громадських будівель в Україні» шляхом залучення коштів Європейського інвестиційного банку для фінансування проведення капітального ремонту (термомодернізації) будівлі головного корпусу КНП КМР «МЛШМД» по вул. Сергія Слісаренка, 3.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *