У Кам’янському “Олімпія” обіграла “Окко” на чемпіонаті міста з футболу

У Кам’янському розпочалися матчі 3-го туру Чемпіонату міста з футболу серед команд виробничих підприємств та аматорських колективів, передає kamyanske.com.ua.

25 травня на стадіоні ДЮСШ №2 у запеклій боротьбі зійшлися команди “Окко-2020” та “Олімпія-2001”. Обидві команди виявилися напрочуд сильними: постійно атакували та показували майстерність з м’ячем. Та “олімпійці” виявилися проворнішими і в першому таймі забили у ворота суперника два голи.

З рахунком 2:0 команди пішли на невеликий перепочинок.

З початком другого тайму гра знову пішла в одні ворота. “Олімпія” не випускала суперника на другу половину поля, і не давала реалізувати атаки. Та “Окко” врятувала помилка “олімпійців”, суддя назначив “штрафний”. Гравець “Окко” майстерно пробив у кут воріт, як то кажуть “в дев’ятку”, та забив перший гол.

Гра ставала гарячішою, адже розрив між командами став невеликий, “Окко” не на жарт активізувалися, почали пробивати оборону суперника. Та все було марно. Атаки не виявилися результативними. А от “олімпійці” на останніх хвилинах змогли реалізувати ще один гол. Перемога! “Олімпія-2001” перемогла “Окко-2020” з рахунком 3:1.

26 травня о 18:00 на стадіоні ДЮСШ №2 зіграли “Атлетік” – ФК “Ланс”.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *