У Дніпрі швидка відмовилася приїхати до безпорадної жінки

У Дніпрі швидка відмовилася приїхати до безпорадної жінки, яку знайшли небайдужі люди біля Автовокзалу.

Про це повідомляє “Дніпро Оперативний” із посиланням на сторінку у фейсбук голови громадської організації “Пані Патронесса” Ганни Карпеченкової.

За словами Ганни, декілька днів тому біля Автовокзалу вона побачила жінку без взуття, тільки у шкарпетках та в нижній білизні в безпорадному стані. Постраждала лише назвала своє ім’я та сказала, що приїхала з Курахово.

Жінці почали викликати швидку, але там ставили багато питань про її ушкодження, стан сп’яніння, особисті дані, чому вона тут, а що вона робила до цього. А на це відповісти незнайомі люди не могли. Коли відповіді на питання оператор лінії 103 не отримав, то заявив, що «до п’яних не виїжджаємо».

Потім викликали поліцію, і не дивлячись на довгі розпитування, екіпаж швидко прибув. Тим часом жінці стало гірше, вона просила води, в неї була нерозбірлива мова, то сиділа на асфальті, то лежала. Їй стало дуже холодно, і Ганна віддала свою жилетку, щоб хоч якось допомогти.

Завдяки наполегливому патрульному через хвилин 30 приїхала швидка. Лікарка оглянула жінку, і виявилося, що в неї травма голови. Постраждалу госпіталізували.

 

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *