За добу у Кам’янському один потопельник: статистика від ДСНС

Тричі за добу на Дніпропетровщині рятувальники та водолази ДСНС залучалися для надання допомоги на водних об‘єктах. Одну людину вдалося врятувати та ще 2 -загинули.
В обласному центрі водолази ДСНС врятували чоловіка, який стрибнув з Центрального моста у річку Дніпро. Подія трапилася близько 16:00 у Соборному районі міста.
Під час огляду водойми виявили на поверхні річки чоловіка, 1994 року народження. При падінні він вижив. Його оглянули працівники екстреної медичної допомоги та доправили до медичного закладу.
У місті Кам’янське рятувальники дістали тіло чоловіка з води. Повідомлення надійшло до надзвичайників близько 18:00. Тіло чоловіка було виявлено на відстані 2-х метрів від берега річки Дніпро, поблизу вулиці Бориса Патона Дніпровського району міста. Наразі правоохоронці встановлюють дані загиблого.
Ще випадок загибелі на воді трапився у місті Дніпро. Ввечері, о 20:29 від поліцейських надійшло повідомлення про те що, в озері Куряче Амур-Нижньодніпровського району міста знаходиться тіло людини.
На місці працювали водолази ДСНС. Вони дістали з поверхні водойми, на відстані 7 метрів від берега тіло жінки. Наразі дані загиблої встановлюють співробітники правоохоронних органів.
Варто нагадати громадянам про безпечне перебування біля водних об‘єктів.
У військовий час відсутні встановлені місця для купання. Тож закликаємо свідомо ставитись до затережень і дотримуватись порад рятувальників.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *