До уваги мешканців Кам’янського і Дніпропетровської області!

Незважаючи на регулярні попередження та заклики силовиків, Міністерства оборони України, ЗС України, безлічі інших служб, ЗМІ, окремих медійних особистостей та свідомих політиків  щодо неприпустимості фото- та відеозйомки роботи ППО, ворожих обстрілів та пересування військової техніки сил оборони України – знаходяться не тільки ті, хто це робить та викладає в мережу Інтернет, а ще ті т.зв. «законослухняні громадяни», які мають в своєму розпорядженні/користуванні/власності онлайн відеокамери,  що наживо та відкрито ведуть трансляцію з публічно доступних місць ракурс яких спрямовано на дороги, панорами населених пунктів, території поблизу стратегічних об’єктів тощо.
Вказані дії цих осіб не можуть принести жодної користі ні суспільству, ні державі, ні  прискорити Перемогу, а от для руснявого агресора це навпаки на руку і, не сумнівайтесь, вони цим користуються і моніторять ситуацію щодо роботи ППО, переміщення техніки та коригування координат їх ракет/дронів.
Отже, просимо вашої допомоги з встановлення місцезнаходження та власників відеокамер, ракурс яких наводимо нижче.

ракурси
Крім того, якщо вам відомі місцезнаходження, власники онлайн відеокамер, які ведуть відкриту трансляцію в мережі Інтернет, а також посилання на таку трансляцію або ракурс зйомки – просимо невідкладно повідомляти адміністрацію групи!!!
Всі повідомлення просимо надсилати лише в особисті адміністрації групи за посиланням https://t.me/OsintDniproCams.
Після обробки наданої інформації аналітиками незалежних OSINT-спільнот, інформація буде передаватися правоохоронцям або небайдужим містянам для подальшого припинення подібних трансляцій.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *