Сервісні центри почнуть працювати по-новому: кам’янчан попередили про зміни з 1 червня

У роботі сервісних центів Міністерства внутрішніх справ з 1 червня поточного року відбудеться кілька важливих змін. Про це йдеться на сайті МВС.

“Ми визначили чотири базові вектори розвитку, кінцевий результат яких має чіткі індикатори вимірювання… Таку модель розвитку і зміцнення інститутів ми закладаємо в основу формування державної політики та її реалізації”, – розповів заступник голови відомства Богдан Драп’ятий.

За його словами, у МВС працюють над цифровізацією і мінімізацією бюрократичних процедур, а також наданням вибору способу отримання послуги онлайн або офлайн.

Так, перша зміна стосується посилення безпеки дорожнього руху за допомогою мінімізації джерел корупційних ризиків, пов’язаних з прийняттям теоретичного і практичного іспитів для отримання прав водія, а також вдосконалення засобів технічного контролю.

Друга зміна полягає у запровадженні цифрових проектів як для зменшення корупційних ризиків, так і для покращення якості послуг.

Третій напрямок стосується безбар’єрності, для чого вже розпочато роботу щодо пристосування головних входів до будівель сервісних центрів МВС для потреб осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, а четверте – поглиблення міжнародного співробітництва.

У МВС вважають, що реалізація цих чотирьох стратегічних напрямів розвитку є цілком реальною і потребує застосування збалансованого і комплексного підходу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *