У Дніпрі конфлікт між сусідками через собаку обернувся кримінальною справою

У Дніпрі мама 3-річної дівчинки, яка зробила сусідці зауваження через вигул собаки в дитячій пісочниці, ледь не втратила око. Господарка пса накинулася на містянку з газовим балончиком. Скандал набув розголосу в соцмережах та викликав значний суспільний резонанс.

Що кажуть його учасниці та як коментують конфлікт юристи, повідомляє «Дніпро Оперативний» із посиланням на «ДніпроTV».

Увечері 17 травня дніпрянка вигулювала свого пса на території дитячої пісочниці. Мама дитини, яка тут грала, зробила зауваження, що тваринам тут не місце. Господарка собаки проігнорувала його, а коли жінка почала знімати те, що відбувається на відео, накинулася на неї і розпорошила їй в обличчя газовий балончик. Історія закінчилася заявою до поліції від потерпілої.

Поліцейські вже відкрили за цим фактом кримінальне провадження. Тим часом конфлікт між двома жінками активно обговорюють у соцмережах. Погрози отримують обидві його учасниці. А у чаті житлового комплексу River Park навіть влаштували голосування – чи хочуть вони жити по сусідству з нібито наркозалежною.

За словами Наталії, якій розпорошили в обличчя балончик, господарка собаки Дар’я напала на неї, бо не хотіла, щоб її відео потрапило до інтернету. Вона боїться, що ці кадри побачать її підписники.

Сама Дарина відмовляється коментувати те, що сталося, поки триває розслідування.

Юристи стверджують, що вчинки Дарії – неправомірні.

«Саме тут має місце класичне перевищення необхідної оборони, тому що жінка, яка нападала, захищала своє право на конфіденційність, але обрала метод, абсолютно не нормальний у соціальній взаємодії», – зазначила адвокат Катерина Ужва.

Докладніше – у сюжеті:

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *