Майже плантація в центрі Кам’янського

Ми вже не раз писали, що в Кам’янському чимало справжніх патріотів свого міста, які висаджують та доглядають клумби і дерева, наводять лад на прибудковій території.
Черговий такий випадок довелось побачити сьогодні на проспекті Аношкіна, на ділянці, розташованій між подвір’ям колишньої 6-ї дитячої лікарні та 9-поверховим житловим будинком. Там просто біля дороги теж розбита симпатична клумба, навіть із каміння викладена декоративна огорожа для квітів.
Але найбільш цікаве не це. А те, що частина цієї клумби відведена під справжнісінький город! А саме – під помідори. Вони ростуть тут стрункими рядками, добре доглянуті: їх вчасно поливають та виполюють бур’яни. Звісно, плодів ще немає, кущі ще навіть не цвітуть, але все одно приємно дивитись, що хтось небайдужий так піклується про цей «зелений куточок».
Для чого тут помідори – знає лише той, хто їх висадив та доглядає. Може, сподівається на майбутній врожай, що до столу через місяць-другий буде свіжий помідорчик? Адже це при нинішніх цінах на ринках теж багато що значить. Щоправда, немає ніякої гарантії, що свіжими помідорчиками не поласує той, хто їх не садив і не доглядав, зате дуже любить чужий та дармовий харч, а таких у нас в місті теж чимало. Будемо сподіватись, що крадії хоч не витопчуть все те, що росте на цій клумбі.
А тим, хто створив та доглядає таку красу – щире спасибі від містян. За те, що по-справжньому люблять своє Кам’янське.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *