Чиновницю з Кам’янського запідозрили у недоброчесності

З такою заявою виступив екс-нардеп з нашого міста Віталій Купрій. Мова йде про арешт пенсійної банківської картки.

«Епопея із арештом виконавчою службою пенсійного (соціального) рахунку моєї матері у Приватбанку продовжується.
Із реєстру боржників я дізнався що наклав арешт Заводський відділ виконавчої служби у місті Кам’янське, який очолює пані Альона (ви правильно читаєте, не Олена) Кім, яку я гостро критикував раніше за фабрикацію кримінальної справи проти мешканця селища Петриківка. У мене одразу виник сумнів у законності та неупередженості дій виконавців. Адже відповідно до підпункту 3 пункту 10-2 Прикинцевих та перехідних положень до Закону України “Про виконавчу службу” з пенсії стягнення заборонено!
Тому я був змушений їхати на свою малу Батьківщину і з’ясовувати ситуацію. Мій план був такий. Подаю докази того, що банківський рахунок використовується виключно із метою забезпечення конституційного права на достатній рівень життя (на нього надходить тільки пенсія, субсидія і матеріальна допомога на оздоровлення інваліда). Якщо виконавець не знімає арешт, то я викликаю поліцію, роблю трансляцію у фейсбуці і добиваюсь притягнення до відповідальності нерадивого чиновника.
Паралельно я вже подав скарги до суду і до самої виконавчої служби. Зрозуміло що і попередньо про це писав на своїй сторінці, яку читають як мої прихильники, так і опоненти.
Планував похід на завтра. Вирішив подзвонити у виконавчу службу і з’ясувати до кого конкретно йти. А тут, вуаля, йти вже не має до кого. Справа передана в Ірпінь за місцем проживання моєї матері (вона живе зараз зі мною у Гостомелі)!
Я до сих пір не розумію що ж відбулось. Які борги, сума, розрахунки. Завтра повертаюсь назад у Гостомель і почну процес по новій. Муть якась(((.
Але хочу сказати. Юристи Приватбанку знають закон. І згідно Конституції ніхто не зобов’язаний виконувати злочинні і незаконні накази. Але вони прийняли до виконання постанову про арешт пенсійного рахунку, вони співучасники злочину! Ми уходимо з Приватбанку. Ганьба їм!!!», – пише Купрій у своєму фейсбуці.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *