Мешканці Дніпропетровщини підтримували “рускій мір”

Мешканку Тернівки та двох жителів Павлограда викрили правоохоронці у колабораційній діяльності. Підозрювані публікували дописи на підтримку дій російської влади та возвеличували збройні сили країни-агресора. Інформацію поширювали на особистих сторінках у забороненій в Україні соціальній мережі.

Дізнавачі сектору дізнання Павлоградського районного відділу поліції провели санкціоновані судом обшуки за місцями мешкання трьох фігурантів. Під час слідчих дій правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільні телефони.

Фігурантам повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України. Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом будуть скеровані до суду.

Заходи проводили дізнавачі сектору дізнання Павлоградського районного відділу поліції спільно з оперативниками відділу у місті Павлограді УСБУ в Дніпропетровській області. Процесуальне керівництво здійснювала Павлоградська окружна прокуратура.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *