Каметсталь співпрацює з «Дніпровською політехнікою»

Протягом багатьох років Каметсталь взаємодіє з профільними навчальними закладами Кам’янського, сприяє організації навчання молоді та проходження виробничої практики на підприємстві. Нещодавно підприємством було укладено договір про співпрацю з Національним технічним університетом «Дніпровська політехніка» міста Дніпро.

Початок співпраці поклала робоча зустріч представників Каметсталі, а саме фахівців відділу охорони праці, лінійного контролю, роботи з підрядними організаціями, а також управління планування та розвитку персоналу, з керівництвом та професорами вишу.

– Завдяки робочій зустрічі ми впевнилися, що «Дніпровська політехніка» готує компетентних фахівців за інноваційними навчальними програмами та розробками досвідчених професорів, які прагнуть вивести освіту в Україні на новий рівень. Після Перемоги на етапі відбудови нашої держави їй знадобляться такі освічені інженери, і на нашому підприємстві вони також прогнозовано будуть у попиті. Поза сумнівом, випускники університету поповнять кадрові резерви Каметсталі і зроблять свій великий внесок у її успіх в майбутньому, – зазначив начальник відділу лінійного контролю дирекції з охорони праці, промислової безпеки та екології Антон Заломіхін.

Своєю чергою, Каметсталь підтримуватиме і сприятиме подальшому розвитку молодих фахівців «Дніпровської політехніки», надаючи їм можливості проходження виробничої практики в цехах підприємства. Крім того, комбінат планує взаємодіяти з науковцями університету щодо втілення їхніх раціоналізаторських ідей на виробництві.

политехника

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *