У нарядах від Gucci та з брехні розпочала передвиборчу кампанію «Батьківщина» у Кам’янському

Торгівля політичною франшизою для України – явище не нове. Особливо, якщо мова йде про «зашкварені» політпроєкти, з яких ще можна зняти якийсь кеш на місцях. 

Той цирк, що влаштувало під брендом «Батьківщина» (на корупційні кошти своїх спонсорів) подружжя Плахотників у Кам’янському, повинен був би призвести до того, що бабця Юля та її менеджери підскочили б та перевернулися тричі. Але ні. Бо, схоже, франшизу остаточно зливають. Детальніше дізналися журналісти місцевого видання Sobitie.

Бруд, брехня, алкоголізм та фотосесія Олени Плахотнік в Luisa Spagnoli серед сиріт

У Кам’янському та області вже ні для кого не тайна, що сумнозвісні брати та їхня ручна лялька Олександр Плахотнік активно спонсують місцевий БЮТ та Олену Плахотнік, яку хочуть завести на місце нардепа у Раду. Адже їм там ну дуже потрібна своя людина (Юрієм Голіком та Тимошенко вже зайнялися в НАБУ, а надалі лобіювати схеми у «Великому будівництві» та на інших підрядах – хочеться).

Але то – інша історія, зараз же продовжимо ближче до теми.

До піару Олени Плахотнік у Кам’янському підійшли простенько та трошки, вибачайте, дурненько: вона – «Богиня» (покровителька нужденних, спустилась з «Олімпу» – депутатського крісла у облраді), та пішла у люд. Та ще й як пішла!

Що, вибачайте, має бути у макітрі, щоб заявитися з подарунком у вигляді надувних шариків до дітей-сиріт, одягнувшись для фотосесії з ними в наряди вартістю в декілька тисяч доларів (наприклад, вартість жакету Luisa Spagnoli, який можна побачити на цьому фото з діточками, починається від 23 000 – 28 000 гривень). Полюбляє депутаткіня і Gucci.

Вишиванку Оленка одягає виключно дизайнерську, та теж не дешевше 20 000 гривень.

Як, вибачте, можна так зажиратися, коли волонтери та деякі містяни віддають буквально останнє на підтримку армії, нам не зрозуміло. Мажорство тут, напевно, вже просто в крові. А ми дивимося далі.

Паралельно с проєктом «Олена-Богиня» (Не чіпайте її!!!) був запущений проєкт «Місцеві клоуни». На цю роль підрядили таких одіозних осіб як:

Світлана Логінська (відома тим, що кілька місяців займала місце директорки Будинку дитячої творчості, звідки вилетіла за зловживання оковитою та побори з дітей,  якими схиляла займатися викладачів).

Як остання у нетверезому стані спілкувалася зі своїм колективом та батьками дітей можна послухати за посиланням.  Фрази, як то  «Ви в очке», повністю характеризують Світлану.

Сергій Худович (місцевий інфоциган та шантажист, якого у грудні 2021 року було затримано СБУ на одній з АЗС нашого міста. Він вимагав 3 000 доларів з комерсантів за припинення медіакошмарінгу останніх).

Олег Вергун (просто Олежа, дорослий чоловік, який мнить себе Мегаблогером з великою аудиторією). По інфоциганству трохи не дотягує до Сергія Худовича, але «прославився» у Лихівці, звідки його ніяк не виженуть. Ось приклад звернення від громадян до органів місцевої влади стосовно діяльності Олега Вергуна:

«Свідоме розповсюдження неперевіреної, неправдивої інформації негативно впливає на психологічний мікроклімат громади, розпалює ворожнечу між людьми, сприяє зміцненню недовіри до влади всіх рівнів та компрометує керівництво громади.

Враховуючи, що в результаті збройної агресії російської федерації мешканці громади перебувають у стані постійної тривожності, діяльність О.Вергуна по розповсюдженню пліток дестабілізує ситуацію, спричиняє додаткові причини для стресів і конфліктів».

Світлана Логінська та Сергій Худович на гроші свої хазяїв вже розпочали активну діяльність по розповсюдженню неправдивої інформації та відвертої брехні у фейсбуці, яка розганяється ботами людей, працюючих у структурах братів та Плахотніка (це продуктовий супермаркет, деякі шахрайські контори у сфери ЖКГ, агентства, деякі місцеві ЛОМи, тощо).   Але одразу попали в халепу, розповсюдивши під виглядом фото з «укриттів  Кам’янського»  новини з російських ресурсів.

І так у всьому, бо, схоже, останні сповідують принцип: брехня, повторена багаторазово, буде схожою на правду.

Проілюструвати те, чим займаються подібні аферисти, можна одним фото, яке нам попалося як раз сьогодні:

Що смішно: ці люди дійсно вірять, наче в місті всі ідіоти, котрі не бачать, як ті відпрацьовують за сценаріями своїх ляльководів. Але кам’янчани все бачать і все пам’ятають.  Тож, будуть ще веселі історії. І як Оленка Плахотнік планує проскочити в білому плащику від Gucci по тому, що калапуцають її колеги по партії, спостерігати буде цікаво. Головне – не заляпатись.

P.S.

Одразу зазначимо, що цей матеріал написано не для того, щоб полити когось брудом чи щось таке. Адже коли подібні пройдисвіти мімікрують під «глас народу» та справжніх незалежних розслідувачів, про це треба розповідати. Бо яку ж тоді країну ми всі разом розбудуємо? Не дивиться на палку та собак, які за нею біжать, – спостерігайте за тим, хто її кидає.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *