На Дніпропетровщині затримали наркозбувача

У Кривому Розі правоохоронці затримали наркозбувача. 26-річний чоловік отримав посилки із психотропними речовинами  через службу доставки. 

Наприкінці  травня оперативники отримали інформацію,  що до одного з відділень прямує посилка з психотропними речовинами. Поліцейські Криворізького районного управління поліції спільно з працівниками кримінального аналізу встановили  маршрут посилки та 1 червня затримали 26-річного містянина, який отримав її.

При огляді у двох посилках було виявлено 100 згортків та пластикові банки з  особливо небезпечною психотропною речовиною «альфа PVP»,  а також пакет вагою 300 г  з психотропом. За цінами «чорного ринку» вартість вилученого становить близько 500 тисяч гривень.

Цього ж дня правоохоронці провели обшук за місцем мешкання підозрюваного, в ході якого було вилучено корпус гранати РГД – 5, запал до неї, електронні ваги, сліп пакети та мобільний телефон.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Окрім цього, вирішується питання щодо відкриття  кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *