Кам’янське вшановувало пам’ять дітей, які загинули під час російського вторгнення

5 червня відбулась соціальна акція до Дня вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії росії проти України. 
Про це повідомили на сторінці Фейсбук у Молодіжній раді місто Кам’янське.
“Ініціювала захід Молодіжна рада Кам’янської міської територіальної громади за підтримки Політичної партії «Бджола». Політична партія “Бджола”
За період повномасштабного вторгнення загинуло 484 безневинні дитини, поранено 992, зниклими безвісти офіційно вважають 393 маленьких українця, а депортованими понад 19,5 тисяч. І це тільки наближені цифри, адже у багатьох населених пунктах України і зараз тривають інтенсивні бойові дії, а деякі населені пункти тимчасово окуповані, встановити точну кількість загиблих та поранених дітей не можливо.
Пам’ять про невинні дитячі душі буде вічним шрамом та однією із найболючіших сторінок нашої історії. Ми ніколи не забудемо жодного загубленого життя українських громадян.
Дякуємо міському голові Андрію Білоусову за підтримку та можливість провести захід в самому центрі міста. Також до вшанувння пам’яті долучились і представники громадської організації “Бджола”, молодь та небайдужі кам’янчани. Учасники соціальної акції запалили свічки в пам’ять про хлопчиків і дівчат, чиї життя зупинила трагічна мить і нелюдський умисел”, – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *