У Дніпрі під час благодійного концерту відвідувач погрожував музикантам ножем

Виступ музичних гуртів BLIND8, Burned Time Machine i Telema минув не без проблем. Учасники заявили, що під час концерту один з фанатів перебрав з алкоголем і поводився неадекватно. Після зауважень він дістав ніж і накинувся на одного з музикантів. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на видання The Rock Spectrum.

У матеріалі наводиться коментар басиста BLIND8, він каже, що зловмисник випив забагато алкоголю і в слемі (“ритуал” на концертах, під час якого слухачі штовхаються і врізаються один в одного – ред.) поводився неадекватно. Один з учасників гурту, який вже завершив свій виступ, зробив зауваження порушнику, і після цього чоловік “приклав руку вже до музиканта”.

“Після чого натовп його скрутив і вигнав на вулицю. Далі на вулиці цей чоловік до тих же музикантів причепився з розбірками, і дістав ніж. Потім приїхала поліція і його пов’язали”, – цитує видання музиканта.

Також у статті наведений коментар від музиканта BTM Мирослава Щербака. Він сказав, що зроби зауваження слухачу, коли побачив, що той відверто б’є людей. Порушник нецензурно висловився на адресу Мирослава. Він також запропонував музиканту “вийти розібратись”, а після цього – зчепився з кимось в моші (ще одна “ритуальна” руханка прихильників рок-концертів). Хулігана заспокоїли – щоправда, у фізичний спосіб. А потім Мирослав побачив, як його вивела охорона.

Та на цьому історія не завершилась. Мирослав вийшов з дружиною та іншим учасником концерту на вулицю, а коли повертався, знову побачив агресора. Той знову розпочав нецензурну лайку на адресу відвідувачів заходу. Мирослав запропонував йому залишити концерт і піти по своїх справах, у відповідь отримав образу. Для запобігання подальшого розвитку конфлікту між ними встав охоронець. Мирослав викликав поліцію.

“Поліція прибула за декілька хвилин, я вказав їм на цього д*діка, вони підійшли до нього, вибили ніж з карману, і заарештували його. В нього у рюкзаку знайшли ще биті стакани”. Ми з дружиною і Богданом (гітарист BTM) поїхали за поліцейською машиною на таксі. Написали на нього заяву втрьох, поліція розказала як слідкувати за розвитком справи й пообіцяла протягом місяця дати йому “адміністративку”. Також до відділення поліція приїхала його мати, яка намагалась нас провокувати, розказувала який її тридцятирічний синок класний, а поліція погана. Ми з нею не вели ніяких розмов, хоча вона дуже намагалась”, – цитує видання музиканта.

Подробиці від поліції
В пресслужбі патрульної поліції повідомили, що отримали інформацію від заявника про погрозу ножем. Правоохоронці прибули на місце. Заявник вказав на 31-річного чоловіка, який перебував в стані сп’яніння. Після спілкування з учасниками подій і отримання від них заяв поліція затримала громадянина за допомогою фізичного впливу та спецзасобів. Чоловіка доставили до відділку поліції і склали протокол за 173 статтею КУпАП (дрібне хуліганство).

Ми звернулись до адміністраторки закладу. Дівчина заявила, що з’ясує, хто може надати коментар щодо інциденту. Очікуємо.

Нагадаємо, благодійна мета концерту – зібрати кошти на потреби НГУ “Азов” та БФ “Musicians Defend Ukraine”.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *