Кам‘янчани відправляються за новими спортивними досягненнями

Три команди з Кам’янського їдуть на нові змагання, де кожен з них буде прославляти наше місто в різних спортивних дисциплінах.
З 23 по 25 червня у місті Кропивницкий відбудеться Чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2006 року народження та молодше. Кам’янське представлятиме вихованець “ДЮСШ №3” – Єгор Зазовський.
Юнак, розповів, що готувався до турніру дуже старанно, тому очікує на гідний результат.
Це буде складна битва, враховуючи навички моїх суперників, але я готовий прикласти максимум зусиль, аби досягти успіху.
Спортсмени “ДЮСШ №4”, в свою чергу, візьмуть участь у чемпіонаті України з велоспорту, який пройде у місті Біла Церква. Наша команда, яку очолює тренер Сергій Федоренко, складається з Ангеліни Кузнєцової, Аделіни Снітько, Таїсії Халюкової та Вусатого Іллі.
Звісно, не можливо уникнути хвилювань, адже це досить важкий чемпіонат. Проте, ми пильно працювали, тому зробимо все можливе, аби повернутись з перемогою, – поділилась Ангеліна.
На нові змагання також вирушає команда Кам‘янського з пара-армреслінгу, в складі Дмитра Сороки та Євгена Григоря. На них чекає чемпіонат Європи з цієї дисципліни, який стартує вже 9 червня у місті Кишинів (Молдова).
Очільник Дніпропетровської обласної громадської організації “Бджола” Олександр Лукашов та начальник Управління молоді та спорту Едуард Коряк побажали спортсменам сил та наснаги.
Віримо, що кожному з вас вдасться гідно виступити та показати увесь свій потенціал, – підкреслив Олександр Лукашов.
Зазначимо, що усі спортсмени отримали сертифікати від ГО “Бджола”, які допоможуть їм в організації поїздок.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *