Смажити нічого не треба, все зліпив — і в духовку. А результат – хоч на весілля подавай. Страва готується просто, а виходить дуже смачною і виглядає досить ефектно.
ІНГРЕДІЄНТИ
2 кабачка, 250 г курячого фаршу, 2 помідори, 130 г сиру, 1 цибулина, перець та сіль за смаком.
ПРИГОТУВАННЯ
1. Наріж кабачки кружальцями близько сантиметра завтовшки. Шкірку можна зняти, а можна залишити.
2. За допомогою невеликої чарки, ножа або спеціального пристрою зроби по центру кожного кружечка отвір. Серцевини не викидай, вони ще знадобляться.
3. Дрібно наріж цибулю, додай її до фаршу. Серцевини подрібни в блендері до стану кашки і також додай у фарш. Посолити, поперчити, ретельно перемішати.
4. Змасти деко рослинною оляєю. Виклади на нього кабачки та начини їх підготовленим фаршем.
5. Наріж тонкими часточками помідори. Накрий кожен кружечок часточкою помідора.
6. Випікай кабачки 25 хвилин в духовці, розігрітій до 200 градусів. Після цього дістань їх із духовки та посип тертим сиром. Відправ у духовку ще на 10 хвилин.
От і все. Кабачки з фаршем та сиром готові, можна подавати на стіл. Смачного!
Не обов’язково брати саме ті інгредієнти, які вказані у рецепті. Ти можеш заміняти їх на інші. Наприклад, курячий фарш можна замінити на свинячий, а помідори на баклажани або солодкий перець. Не бійся експериментувати, і в тебе вийде чудова літня страва.
Керівник Самарівської окружної прокуратури повідомив про підозру 27-річному місцевому мешканцю у порушенні правил безпеки дорожнього…
У світі, де нас постійно закликають бути соціальними, товариськими та «відкритими новим зв'язкам», зізнатися в…
Ворог вдарив по території одного з підрозділів ДТЕК. Постраждала бригада, яка саме знаходилась на об’єкті.…
Програма заходів у закладах культури міста Кам’янське з 19 по 26 листопада 2025 року. Музей…
У вівторок, 18 листопада, у Новопокровській громаді Дніпропетровської області сталася різанина прямо у школі. Там…
У Павлограді звичайна вечірня гулянка із пляшкою закінчилася жорстоким побиттям, лікарнею та судовим рішенням про…