Смажити нічого не треба, все зліпив — і в духовку. А результат – хоч на весілля подавай. Страва готується просто, а виходить дуже смачною і виглядає досить ефектно.
ІНГРЕДІЄНТИ
2 кабачка, 250 г курячого фаршу, 2 помідори, 130 г сиру, 1 цибулина, перець та сіль за смаком.
ПРИГОТУВАННЯ
1. Наріж кабачки кружальцями близько сантиметра завтовшки. Шкірку можна зняти, а можна залишити.
2. За допомогою невеликої чарки, ножа або спеціального пристрою зроби по центру кожного кружечка отвір. Серцевини не викидай, вони ще знадобляться.
3. Дрібно наріж цибулю, додай її до фаршу. Серцевини подрібни в блендері до стану кашки і також додай у фарш. Посолити, поперчити, ретельно перемішати.
4. Змасти деко рослинною оляєю. Виклади на нього кабачки та начини їх підготовленим фаршем.
5. Наріж тонкими часточками помідори. Накрий кожен кружечок часточкою помідора.
6. Випікай кабачки 25 хвилин в духовці, розігрітій до 200 градусів. Після цього дістань їх із духовки та посип тертим сиром. Відправ у духовку ще на 10 хвилин.
От і все. Кабачки з фаршем та сиром готові, можна подавати на стіл. Смачного!
Не обов’язково брати саме ті інгредієнти, які вказані у рецепті. Ти можеш заміняти їх на інші. Наприклад, курячий фарш можна замінити на свинячий, а помідори на баклажани або солодкий перець. Не бійся експериментувати, і в тебе вийде чудова літня страва.
13 травня о 13:26 до центральної обласної диспетчерської служби надійшло повідомлення про зниклу жінку в селі…
Трагічну новину повідомив міський голова Андрій Білоусов. "14 травня в бою поблизу населеного пункту Виїмка…
Українська співачка родом з Кам'янського Віра Брежнєва вперше за тривалий час розповіла про своїх дітей і…
18 травня відсвяткував 75-річний ювілей почесний громадянин нашого міста, видатний скульптор Хачатрян Гарнік Ашотович. За…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Приступили до другого етапу будівництва меморіального комплексу на…
17-18 травня в місті Дніпро відбувся чемпіонат Дніпропетровської області з веслування на байдарках і каное…