Смажити нічого не треба, все зліпив — і в духовку. А результат – хоч на весілля подавай. Страва готується просто, а виходить дуже смачною і виглядає досить ефектно.
ІНГРЕДІЄНТИ
2 кабачка, 250 г курячого фаршу, 2 помідори, 130 г сиру, 1 цибулина, перець та сіль за смаком.
ПРИГОТУВАННЯ
1. Наріж кабачки кружальцями близько сантиметра завтовшки. Шкірку можна зняти, а можна залишити.
2. За допомогою невеликої чарки, ножа або спеціального пристрою зроби по центру кожного кружечка отвір. Серцевини не викидай, вони ще знадобляться.
3. Дрібно наріж цибулю, додай її до фаршу. Серцевини подрібни в блендері до стану кашки і також додай у фарш. Посолити, поперчити, ретельно перемішати.
4. Змасти деко рослинною оляєю. Виклади на нього кабачки та начини їх підготовленим фаршем.
5. Наріж тонкими часточками помідори. Накрий кожен кружечок часточкою помідора.
6. Випікай кабачки 25 хвилин в духовці, розігрітій до 200 градусів. Після цього дістань їх із духовки та посип тертим сиром. Відправ у духовку ще на 10 хвилин.
От і все. Кабачки з фаршем та сиром готові, можна подавати на стіл. Смачного!
Не обов’язково брати саме ті інгредієнти, які вказані у рецепті. Ти можеш заміняти їх на інші. Наприклад, курячий фарш можна замінити на свинячий, а помідори на баклажани або солодкий перець. Не бійся експериментувати, і в тебе вийде чудова літня страва.
У суді почався розгляд справи про холоднокровну розправу з відомим на Дніпропетровщині бізнесменом, ексдепутатом та…
На Дніпропетровщині з початку року зафіксували 23 випадки захворювання на кір. Більшість – у Дніпрі.…
6 жовтня о 10:00 відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради. До порядку денного включено 7…
Бригада і техніка працюють на Лівобережжі. Зокрема, нові бетонні доріжки облаштовують на першому мікрорайоні. Подробиці…
З 6 жовтня починається прийом громадських проєктів для участі в Конкурсі «Бюджет участі. МІСТО» 2026…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 26.09.2025 по 03.10.2025 було…