Categories: Це цікаво

Солістка GO_A повністю оголилася у новому кліпі (відео)

Відомий український електро-фолк-гурт Go_A на чолі з фронтвумен Катериною Павленко потішили шанувальників музичною новинкою.

Так, колектив запрем’єрив нову драйвову композицію Rusalochki, а також представив містичний кліп до неї. У відео Павленко приміряла декілька образів – спочатку сміливу сукню з екстремальним розрізом, потім яскраво-червону накидку з капюшоном. А у кінці відео Павленко знялася оголеною.

Трек Rusalochki став другою піснею Go_A, яку вони випустили від початку повномасштабного россійського вторгнення. Як розповіла Катерина, на написання цієї пісні її надихнула фольклорна експедиція, в якій співачка брала участь декілька років тому:

“У фольклорній експедиції Катерина познайомилася з групою бабусь, яких переселили зі своїх домівок у Чорнобильській зоні через катастрофу на електростанції. Ті бабусі показали Каті магічний ритуал проводжання русалок до лісу. Цей досвід дуже надихнув Катерину, і одного дня вона написала “Rusalochki”. Ця пісня про те, як знайти себе у світі, де людина назавжди втратила дім. Історія про спробу залишити минуле позаду та спробу жити в новій реальності”, – йдеться в описі під відео.

Кліп знімали у Києві час ракетного обстрілу. Поки група працювала на знімальному майданчику, з усіх боків долинали звуки тривоги та вибухи. Бабусі на відео – хранительки українського фольклору з ансамблю “Берегиня”, які 2022 року перебували під російською окупацією на півночі України. Незважаючи на величезну небезпеку та довгий шлях, ці бабусі з радістю приїхали та взяли участь у зніманнях.

Олена

Recent Posts

“Каштани для ЗСУ”: кам’янчан закликають долучитися до акції

Дитячий екологічний центр Кам'янського запрошує всіх бажаючих долучитися до акції зі збору каштанів "КАШТАНИ ДЛЯ…

24 хв. ago

Ворог чотори рази обстрілював Дніпропетровщину

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Ввечері та вночі росіяни чотири рази били по…

37 хв. ago

У Кам’янському без надзвичайних подій

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Вночі на території міста без надзвичайних подій. У…

43 хв. ago

У Дніпрі на залізничному перегоні потяг на смерть збив чоловіка

У п’ятницю, 27 вересня, у Дніпрі на залізничному перегоні Сухачівка-Діївка сталася надзвичайна подія. Електровоз прямував…

1 годину ago

Під Дніпром п’яний чоловік упав з третього поверху

Про це розповіла Лариса Биданцева, керівниця Кам’янської станції обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.…

2 години ago

У Дніпрі п’яний водій Daewoo на швидкості врізався в Nissan

У п’ятницю, 27 вересня, у Дніпрі на вулиці Макарова сталася дорожньо-транспортна пригода. На дорозі зіткнулись…

3 години ago