Чи понесе «Лідер-Комфорт» відповідальність за злочинну бездіяльність?

На аварійні елементи фасаду будинку, що розташований за адресою: проспект Шевченка, 17, звертають увагу мешканці Кам’янського. Величезні напівзруйновані колони ось-ось впадуть на голови пішоходам, які, нічого не підозрюючи, пересуваються центральним проспектом, пише sobitie.com.ua.

З питанням, чи будуть тут проводитися аварійні роботи, ми звернулися до Департаменту ЖКГ та обслуговуючої компанії «Добробут». Там пояснили, що, на жаль, наразі цей будинок було знято з міського балансу та передано до відповідальності компанії «Лідер-Комфорт».

Раніше ми повідомляли, що стосовно цієї неоднозначної приватної фірми (за якою стоять виходці з УКОЖФ та люди братів Дубинських), наразі вже відкрито декілька кримінальних проваджень з підозрою на шахрайство. Тут історія та ж сама, що й у попередніх випадках: створення ОСББ з введенням в оману мешканців.

Звісно, спостерігаючи за діяльністю «Лідер-Комфорту», можна сказати, що вона направлена, у першу чергу, здебільшого на рекламу у фейсбуці та якісь дешевенькі роботи з мінімальним бюджетом (пофарбувати лавочку, бордюр або ж замінити лампочку). Серйозних робіт ця компанія, зрозуміло, не робить і ніколи робити не буде. Щоб це зрозуміти, достатньо вивчити «договір» з ними. Ніякої відповідальності і ніяких ресурсовитратних робіт.

Як розповідають мешканці, стосовно ситуацій, подібних тій, що склалася на проспекті Шевченка, у «Лідер-Комфорті» кажуть, що такі конструкції – зона відповідальності власника квартири.

Водночас з цим, на контрасті, можна побачити, що, наприклад, КП «Добробут» реагує на подібні факти та демонтує небезпечні елементи фасадів.

Підсумовуючи саму ситуацію, зазначимо, що для людей у першу чергу тут важлива безпека. Та хто відповідатиме, якщо шматок колони впаде і, не дай Боже, когось вб’є.

У цій публікації закликаємо керівництво «Лідер-Комфорту» направити зібрані з мешканців Кам’янського кошти не в свої кишені, а на ремонт всіх цих колон. По всьому будинку. Аби не довести до біди.

P.S.

Цікава ситуація в будинку №17 по проспекту Шевченка і з приямками: їх просто накрили гнилими дерев’яними дверми. Коли хтось провалиться тут, якщо нічого не робити, – питання лише часу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *