Представників легкої промисловості запрошують долучитися до всеукраїнського галузевого форуму

Представники легкої промисловості області можуть долучитися до всеукраїнського галузевого форуму. Він пройде 23 червня. Обговорюватимуть головні виклики, які стоять перед галуззю. А ще її повоєнне відновлення. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації. 

«Легка промисловість – одна зі стратегічних галузей нашої країни. З початком повномасштабного вторгнення багато в чому їй довелося пристосовуватися до реалій. Працювати для забезпечення оборонних та гуманітарних потреб. На форумі, який організовують, вирішуватимуть нагальні питання», – зазначила директорка департаменту економічного розвитку Дніпропетровської ОВА Яна Худенко.

Під час дискусійних панелей обговорюватимуть ключові виклики для індустрії. Роботу легкої промисловості під час війни та її відновлення після перемоги. Своє бачення розвитку галузі презентують бізнесмени.

Захід проходитиме у Києві офлайн та онлайн форматах. Початок об 11:00. Аби доєднатися дистанційно, потрібно заповнити анкету Зробити це можна до 21 червня.

Участь у форумі «Легка промисловість. Відновлення. Разом до Перемоги!» братимуть представники уряду. Зокрема, його очільник Денис Шмигаль. А ще запрошені члени Асоціації «Укрлегпром», представники підприємств легкої промисловості, галузевих закладів освіти, керівники обласних військових адміністрацій, місцевої влади.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *