Берімося до приготування.
500 грамів кабачків; 2-3 зубчики часнику; 3 чайні ложки лимонного соку; Пів чайної ложки солі; Пів чайної ложки цукру; ⅓ чайної ложки базиліку; ⅓ чайної ложки мускатного горіха; ⅓ чайної ложки чорного перцю меленого; ⅓ чайної ложки червоного перцю; 30 мілілітрів олії; Середній пучок руколи.
1. Кабачки обов’язково мають бути молодими. Перш за все потрібно натерти овоч на дрібній тертці або на спеціальній тертці для моркви по-корейськи. Далі потрібно посипати натерті кабачки сіллю, добре перемішати та залишити настоятись на 10-15 хвилин. Це треба для того, щоб вийшла зайва рідина.
2. Через 10 хвилин злегка притисніть ложкою натерті кабачки, витисніть зайву рідину та злийте її. Далі додайте до миски з натертими цукіні лимонний сік, базилік і мускатний горіх. Не забудьте про червоний і чорний перець.
3. Сюди ж дрібно наріжте часник. Далі візьміть рослинну олію та добре розігрійте її на сковороді, в гарячому стані додайте її до кабачків та ретельно перемішайте. Така проста маніпуляція допоможе часникові та прянощам розкрити аромат.
4. Далі додайте до кабачків подрібнену руколу та знову перемішайте.
Салат зі свіжих кабачків готовий. Смачного!
Рятувальники та поліцейські провели лекцію в Мобільному класі безпеки В навчальному закладі у місті Кам’янське…
Пограбували посеред вулиці: поліцейські Кам’янського затримали двох підозрюваних. Зловмисники підбігли до жінки ззаду та відібрали…
У Кам'янському поліцейські викрили двох чоловіків, причетних до крадіжок грошей з чужих рахунків. В обох…
Кам’янська філія Дніпропетровського ОЦЗ запрошує на навчання за напрямом «Сучасні технології лазерного гравірування та різання…
17 та18 травня команда з 20 керівників ЗЗСО Камʼянського разом з директором департаменту освіти Наталією…
Про це повідомили у Єдиній диспетчерській службі. "Кам'янське ВКГ КП ДОР "Аульський водовід" повідомляє:Для проведення…