У Кам‘янському відзначили Міжнародний Олімпійський день

У Кам’янському, з нагоди Міжнародного олімпійського дня, відбувся захід для дітей та підлітків, організований Управлінням молоді та спорту спільно з соціальним проектом “Активні парки – локації здорової України”.

Головною ареною став ігровий майданчик у Центральному парку, де всі охочі змогли спробувати себе у трьох спортивних дисциплінах: волейболі, баскетболі та футболі.

Один з учасників, Арсен, який приїхав до нашого міста з Харкова ще у червні минулого року розповів, що раніше він професійно займався баскетболом, а зараз майже щодня тренується разом з друзями.

⁃ Я був приємно здивований можливістю долучитися до сьогоднішнього святкування, позмагатися з іншими та проявити свої здібності, – сказав юнак.

Начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк та директор КП КМР “Парки Кам’янського” Денис Теліпко нагородили всіх хлопців та дівчат медалями, а найактивніші отримали у подарунок м’ячі.

⁃ Сьогодні весь олімпійський рух об’єднався навколо українців, і навіть Парламентська асамблея Ради Європи ухвалила резолюція, в якій закликала не допускати спортсменів з Росії та Білорусі до участі на Олімпійських іграх 2024 у Парижі. Ця підтримка та солідарність вкрай важлива для нашої країни в ці непрості часи, – зазначив Е. Коряк.

Майстер спорту України з черлідингу та координатор соціального проекту Валерія Соловей, наголосила, що вона вже більше місяця приймає участь в цій ініціативі та проводить заняття в парку.

⁃ Я, як тренерка розумію, наскільки важливо, щоб діти продовжували займатися спортом і вели активними спосіб життя. Адже це сприяє не тільки фізичному розвитку, але й надає можливість знайти себе, розвинути командний дух та набути навичок, які стануть корисними їм в майбутньому.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *