Бібліотека Кам’янського відкриє дитячий простір

Про це повідомив голова Кам’янської РВА Олег Гапіч. 

«В рамках Проєкту GIZ «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», Програми «Перспективи розвитку східних регіонів України», що діє за дорученням уряду Німеччини та в рамках проєкту «Створення освітніх дитячих хабів: просторів розвитку та безпеки» Кам’янська Центральна бібліотека для дітей виборола право відкрити омріяний дитячий простір разом з 6 закладами культури прифронтових областей.

Бібліотека звільнила майбутній майданчик для дитячого хабу і почали навчання онлайн. Щодня протягом двох годин з працівниками бібліотеки працюють молоді, сучасні коучі, надають знання з психології, сторітелінгу, копірайтингу.

Розпочато занурювання у тематику копірайтингу та сторітелінгу, щоб мати змогу висвітлювати діяльність своїх майбутніх дитячих хабів.
Попереду чекає триденний тренінг у Львові, де бібліотекарів навчать удосконалювати всі свої навички», – йдеться в повідомленні.

Margaret

Recent Posts

Вночі у Кам’янському очікуються сильні заморозки

Дніпропетровським регіональним центром з гідрометеорології оголошено попередження про метеорологічне явище. 8-10 квітня вночі та вранці…

22 хв. ago

ДТП у центрі Кам’янського (відео)

Аварія статася сьогодні у Кам'янському на перехресті проспекту Свободи і Цегляного провулку. Вона потрапила на…

37 хв. ago

Померла зірка фільму “За двома зайцями” Таїсія Литвиненко

Померла народна артистка України, акторка Таїсія Литвиненко. Сумну новину у своєму Facebook повідомив син Таїсії Йосипівни…

52 хв. ago

Оперативна епідемічна ситуація з грипу, ГРВІ та COVID-19 у Кам’янському

За даними постійного епідеміологічного моніторингу на фоні низької стабільної інтенсивності епідемічного процесу з гострих респіраторних…

1 годину ago

Піаністки з Камʼянського перемогли на міжнародному конкурсі “SPRING SYMFONY”

З 25 по 30 березня 2025 року в Україні та Словаччині відбувся міжнародний конкурс “SPRING…

2 години ago

Рецепт дня: Ароматна паска “10 жовтків”

Уже скоро настане Великдень, на який прийнято готувати святкову здобу. М'яка та ароматна паска на жовтках…

2 години ago