Шановні медичні працівники Кам’янського!

Від щирого серця вітаю вас із професійним святом!
Прийміть найтепліші слова вдячності за самовіддану працю, талант, милосердя та вірність своєму покликанню! Ваші золоті руки і добре серце рятують життя і повертають людям здоров’я, вселяють надію на одужання у тих, хто вже давно її втратив.
Впевнений, що ваші професіоналізм і відповідальність сприятимуть ефективному реформуванню системи охорони здоров’я: пацієнти отримуватимуть якісні медичні послуги, а ви – гідну винагороду за свою працю.
Та жодні програми і новітні технології не працюватимуть без ваших чуйних сердець, умілих рук, милосердя і любові до людей. Саме ці якості, а ще – значний досвід і вірність кращим традиціям вітчизняної медицини відрізняють лікарів Кам’янського.
І сьогодні, коли медична галузь в Україні переживає нелегкий час перетворень, ви, шановні медики, продовжуєте з честю виконувати свою місію – дбати про здоров’я громадян.
Від усієї душі бажаю вам, шановні медики, людського щастя та добра, успіхів у роботі, душевних і фізичних сил, невичерпної енергії, і, звичайно, – міцного здоров’я!
Зі святом!

З повагою , міський голова Андрій Білоусов.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *