Кам’янська територіальна громада запрошує до співпраці ветеранів та членів їхніх сімей

За ініціативи Міністерства ветеранів в Україні впроваджується експериментальний проєкт Інститут помічника ветерана у системі переходу від військової служби  до цивільного життя. У пілотному проєкті беруть участь Вінницька, Дніпропетровська, Львівська та Миколаївська області.

Кам’янська міська територіальна громада приймає участь у даному експериментальному проєкті.

З 26 червня Мінветеранів відкриває електронну подачу заяв на конкурсний відбір кандидатів на помічників ветерана. Участь у конкурсі можуть взяти ветерани й ветеранки, члени сімейветеранів та члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, члени сімей загиблих (померлих)Захисників і Захисниць України, які готові за принципом “рівний-рівному” допомагати іншими Захисникам і Захисницям України легко та гідно пройти шлях переходу від військової служби до цивільного життя, отримати належні послуги та соціальні гарантії, пройти програми підвищення кваліфікації та працевлаштуватись тощо.

Подача заяв на участь у конкурсі розпочнеться 26 червня і відбуватиметься виключно через інформаційний портал Е-ветеран. Ми чекаємо на вашу заяву на участь, якщо Ви:

– ветеран війни, член сім’ї ветерана, постраждалий учасник Революції Гідності, член сім’ї загиблого (померлого) ветерана, член сім’ї загиблого (померлого) Захисника чи Захисниці України та перебуваєте на обліку в Єдиному державному реєстрі ветеранів війни;

– маєте ступінь освіти не нижче бакалавра;

– маєте Реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП);

– відчуваєте в собі сили стати центром ветеранського життя у Кам’янській міській територіальній громаді.

Для заповнення заяви Вам потрібно мати:

– електронний підпис: файловий ключ, апаратний ключ або Дія.Підпис;

– документ про освіту;

– членам сім’ї ветерана – документ, що підтверджує родинні зв’язки (під членами сім’ї ветерана розуміються чоловік/дружина, батьки та діти ветерана).

– Далі Вам слід авторизуватися у кабінеті на eveteran.gov.ua за допомогою електронного підпису, покроково заповнити онлайн-форму заяви та пройти онлайн тестування. Підписати заяву за допомогою електронного підпису.

– Покрокову інструкцію як це зробити–дивіться за посиланням:

Оформлення_заяви_на_участь_у_проекті_Помічник_ветерана.pdf.pdf

Важливо!

Якщо заяву подає член сім’ї, ветеран має погодити її, наклавши свій електронний підпис.

Відповідальність за достовірність відомостей, що містяться в заяві, несе заявник. Заяву буде надіслано до Мінветеранів, де буде перевірено наявність статусу.

Подати можна не більше однієї заяви від особи. Відправлену заяву відредагувати не можна.

Після конкурсного відбору заяв та співбесіди успішні кандидати проходитимуть спеціалізоване навчання та будуть працевлаштовані у Сервісному офісі у справах ветеранівКам’янсьької міської територіальної громади.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *