Categories: Це цікаво

У вічі не дивитися! Продовження фільму жахів “Пташиний короб: Барселона” скоро в кіно (відео)

Стрімінг Netflix оприлюднив першу афішу хорору “Пташиний короб: Барселона”, що вийде у прокат на платформі 14 липня.

Жахачка 2018 року з Сандрою Буллок набрала стільки переглядів, що творці серії вирішили розширити всесвіт за допомогою спін-оффа. Дія історії переноситься зі Штатів до Європи, ну а решта буде як було.

Вулиці заповнені людьми, що, охоплені сильним почуттям страху, намагаються врятуватися з міст. Згідно з оцінками, кількість тих, хто добровільно пішов із життя, вже досягла десятків тисяч. Офіційна влада через засоби масової інформації вже відкрито визнає, що поки що не вдалося з’ясувати причини надзвичайного за своїми розмахами в історії цивілізації масового психозу. Трохи пізніше було оголошено, що всю Землю наповнили невідомі істоти, візуальний контакт з якими викликає у кожного бажання накласти на себе руки, вчинивши самогубство. Для безпеки тепер потрібно постійно носити на очах пов’язки або окуляри з дуже темними лінзами, що заважають проникненню променів світла. При цьому ця вимога поширюється і на великих тварин. Вірус починає масово поширюватися і європейськими країнами. В Іспанії також було зафіксовано тисячі випадків.

Герой фільму «Пташиний короб: Барселона» розуміє, щоб вижити в цьому світі, що став остаточно божевільним, потрібно терміново рятуватися втечею, і намагається вирватися з мегаполісу. При цьому молодик остаточно переконується в правильності такого рішення в той момент, коли на дах його автомобіля з висотної будівлі падає чергова жертва таємничих та надзвичайно небезпечних прибульців.

 

Олена

Recent Posts

У Кам’янському відбувся квест до Всесвітнього дня музеїв від ГО «Молода Бджола»

10 команд занурились в захопливий світ української історії та культури, виконуючи різні завдання на локаціях…

3 години ago

Школярів Кам’янського вчили безпеки

Рятувальники та поліцейські провели лекцію в Мобільному класі безпеки В навчальному закладі у місті Кам’янське…

7 години ago

У Кам’янському затримали вуличних грабіжників

Пограбували посеред вулиці: поліцейські Кам’янського затримали двох підозрюваних. Зловмисники підбігли до жінки ззаду та відібрали…

7 години ago

Кам’янчани крали гроші з чужих карток

У Кам'янському поліцейські викрили двох чоловіків, причетних до крадіжок грошей з чужих рахунків. В обох…

8 години ago

Центр зайнятості Кам’янського запрошує на навчання

Кам’янська філія Дніпропетровського ОЦЗ запрошує на навчання за напрямом «Сучасні технології лазерного гравірування та різання…

8 години ago

Освітні діалоги: Київ-Кам’янське

17 та18 травня команда з 20 керівників ЗЗСО Камʼянського разом з директором департаменту освіти Наталією…

8 години ago