На Дніпропетровщині жінка померла через болі в животі: рідні звинувачують лікарів у недбалості

У Павлограді жінці зненацька стало зле, і в неї заболів живіт. Її родичі декілька разів телефонували і намагалися викликати “швидку”, однак ті порадили звернутися до сімейного лікаря. Телефоном лікарка сказала, що буде після 14:00. По приїзду медиків “швидкої” 43-річна жінка впала втратила свідомість. Пізніше по дорозі в лікарню вона померла. 

Рідні звинувачують лікарів у службовій недбалості. Про це повідомляє Інформатор із посиланням на публікацію Стаса Герасименка.

У Павлоградській станції екстреної медицини відреагували на інцидент. За словами медиків, виклики дійсно були і є збережені аудіозаписи. За першим дзвінком медики не отримали чіткої інформації щодо стану пацієнтки. Диспетчер своєю чергою запропонувала звернутися до сімейного лікаря або з’ясувати стан хворої на місці.

Далі був ще один виклик, на який виїхала бригада “швидкої”. На той час жінка була непритомна. Лікарська бригада намагалася її реанімувати  під час транспортування до лікарні. На жаль, медики констатували смерть пацієнтки.

У коментарях під публікацією директор Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф Радій Шевченко виразив співчуття родині померлої і написав, що некоректно безпідставно звинувачувати екстрену медицину.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *