Поліцейські Кам’янського спіймали шахрайку, яка обдурювала продавців в інтернеті

Підозрювана замовляла товар та надсилала продавцеві підроблений чек про оплату. Вже наступного дня вона скасовувала замовлення та отримувала на свою банківську карту гроші. 

Поліцейські встановили, що 22-річна жителька м. Жовті Води у такий спосіб ошукувала довірливих продавців майже рік.  Для скоєння злочинів завжди обирала безготівкову форму розрахунку. Отримавши реквізити, надсилала підроблений за допомогою графічного редактора скрін про оплату. Наступного дня, вигадавши зворушливу історію про хворобу сестри – скасовувала замовлення і просила повернути гроші на карту. Продавці переймалися проблемами жінки та надсилали гроші, не перевіривши чи  дійсно жінка сплатила за товар.

28 червня за погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою шахрайці повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. Також під час досудового розслідування буде перевірена причетність жінки до скоєння аналогічних злочинів.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *