На Дніпропетровщині затримали інтернет-шахрая

У Покрові Нікопольського району правоохоронці викрили шахрая, який ошукував людей на продажах в інтернеті. 20-річний хлопець створив у соціальних мережах декілька сторінок магазинів з відгуками задоволених клієнтів та заманював покупців акціями, знижками та безкоштовною доставкою. У такий спосіб юнак ошукав вісім громадян на суми від 850 до 2-х тис. гривень.

 До кіберполіції звернулися потерпілі особи та повідомили, що купували одяг в інтернеті, відправляли гроші на банківську карту, після чого продавець зникав та блокував їх акаунти. Зловмисника встановили – ним виявився мешканець міста Покров.

В ході досудового розслідування слідчі ВП № 2 Нікопольського районного управління поліції провели слідчі дії, вилучили  банківські картки, телефони, Sim-карти та інші докази злочинної діяльності.

28 червня за погодженням з Нікопольською окружною прокуратурою чоловіку повідомили по підозру у вчинені 8 фактів злочинів, передбачених ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Вкотре наголошуємо громадянам – будьте уважними! Обираючи повну оплату товару або часткову передплату, ви можете стати жертвою шахраїв.

Якщо вас вже ошукали  – негайно зверніться до кіберполіції або на лінію 102.

 

у покрові нікопольського району правоохоронці викрили шахрая, який  ошукував людей на продажах в інтернеті

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *