Зіркова модель Алла Костромічова народила другу дитину

Українська супермодель Алла Костромічова вдруге стала мамою – 37-річна зірка подіумів народила доньку. Оголошуючи про вагітність місяць тому, стать дитини вона не повідомляла, тому народження дівчинки стало для багатьох сюрпризом.

Приємною новиною про поповнення у сім’ї суддя шоу “Топ-модель по-українськи” поділилася в Instagram. Молода мама опублікувала зворушливе фото, на якому вона разом із чоловіком Джейсоном Капоне тримають крихітну ніжку дівчинки.

Фото: instagram.com/alla

Батьки вирішили не тягнути інтригу і одразу оголосили ім’я доньки – Аврора. У Алли та Джейсона вже підростає син Сальваторе, якому восени цього року виповниться 8 років.

Фото: instagram.com/alla

У коментарях посипалися вітання, зокрема й від українських знаменитостей. Із поповненням пару привітали телеведуча Леся Нікітюк, співачка MamaRika, дружина Дмитра Монатіка Ірина Демичова, акторка Ірина Сопонару.

Алла Костромічова вийшла заміж за італійця та мільйонера Джейсона Капоне у 2015 році. Пара не влаштовувала пишне весілля, а скромно розписалася у США. Тиха церемонія пройшла без весільного вбрання і практично без свідків.

Фото: instagram.com/alla

“Ми тоді не святкували особливо, розписалися вдвох без парадного одягу, в худі, – розповідала Алла у 2020 році. – Ми не хотіли пишне весілля, тому зробили це тихесенько. Був лише свідок, Віка Бессараб, на той момент – візажист “Супермоделі по -українськи”. Вона якраз приїхала як турист до Нью-Йорка”.

Також Костромічова зізнавалася, що бути дружиною багатого бізнесмена – непросто. Спочатку українка захоплювалася чоловіком-кар’єристом, бо шукала успішного чоловіка, але потім її стала дратувати постійна зайнятість Джейсона. Пізніше модель змирилася, адже зрозуміла, аби жити розкішним життям потрібно “грати за правилами” чоловіка-мільйонера.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *