Афіша Кам’янського театру ім. Лесі Українки на 5-8 липня

5 липня, 18:00, Основна сцена – Кен Людвіґ «ПРИМАДОННИ», комедія на 2 дії
Лео і Джек, двоє акторів-невдах, мріють про славу, але не мають грошей. Марґарет, дівчина із провінційного містечка, багата спадкоємиця, теж мріє про сцену, але не має сміливості, щоб зробити крок до своєї мрії. Так би й залишилися герої ні з чим, якби не втрутилася доля. До речі, у цілком земному образі. Авантюри з перевдяганням, жадібність і щире кохання, інтриги і торжество справедливості переплітаються в чудернацький клубок перипетій.
Яскрава сценографія переносить глядачів у світ Йорка, штат Пенсильванія, та у світ мрій кожного з персонажів. Хореографія й оригінальні пісні відтінюють настрій та органічно вплітаються в сюжетну канву вистави. Кілька годин дійства подарують палітру емоцій від щемливої ніжності до нестримних веселощів, естетичну насолоду та радість від зустрічі із високим зразком світової драматургії у професійному втіленні на українській сцені.

6 липня, 18:00, Основна сцена –Прем’єра! М’юррей Шизгал «LUV», карикатурна комедія, 16+
З американського сленгу слово luv перекладається як «любов», «кохання». М’юррей Шизгал (до речі автор сценарію знаменитого фільму «Тутсі») вважав, що це почуття має багато різних граней, що кожен розуміє любов по-своєму, і часом ми приймаємо за любов те, що не має до неї жодного відношення. Шизгал написав п’єсу про любовний трикутник, своєрідний мікс абсурдистського гумору та традиційної бродвейської комедії.
Двоє колишніх друзів по коледжу зустрічаються після п’ятнадцятирічної перерви. Невдаха Гаррі якраз намагається звести рахунки з життям, а прагматичному і нібито успішному Мілту вдається його від цього утримати. Після того, як друзі обмінялися історіями життя, виявляється, що вони нещасливі обидва. Мілт розлюбив дружину і не знає як її позбутися, щоб залишитися зі своєю коханкою. Гаррі взагалі жодного разу не мав ніяких стосунків з жінками. Аж тут Мілту спало на думку, що його дружина Елен – це і є той самий рятівний круг, який допоможе і його другу, і йому самому. Що було далі, варто побачити!

7 липня, 18:00, Основна сцена – Авксентій Цагарелі «ХАНУМА», музична комедія на 2 дії
Весела, дотепна, яскрава та чарівна… Гаряча як південне сонце, п’янка як молоде грузинське вино.. Вона перенесе вас до Авлабару, де ви поринете в неповторну атмосферу старого Тбілісі… Жбурне у вир кумедних та веселих пригод… Зачарує музикою… Приголомшить темпераментними танцями… Розсмішить і здивує…. Вона подарує вам море позитивних емоцій, посмішки і гарний настрій.Вона – це весела музична комедія «Ханума», в яку неможливо не закохатися і яку неможливо забути.

8 липня, 11:00, Основна сцена – В. Орлов «ЗОЛОТЕ КУРЧА», музична казка, 3+
Абсолютно неймовірна історія про те, як Лисиця надумала викрасти у Діда з Бабою золоте яєчко, виростити за допомогою Вовка золоту курочку і розбагатіти. Але не так сталося, як гадалося! Замість курочки з яйця вилупився півник! Добродушний і наївний Вовк стає справжнісіньким татком для курчати. Не хочеться заздалегідь розповідати, що буде, коли названий син дізнається ім’я улюбленого татка. Досить нагадати, що в добрих казках усе зазвичай закінчується всім на радість.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *