Боксери Кам’янського завоювали 15 медалей обласного турніру

У Дніпрі 1 липня проходив обласний турнір з боксу на честь загиблого воїна – боксера і альпініста – Дмитра Миколайовича Пустовойта, який загинув у пекельному бою з ворогом під Великою Новоселівкою на Донеччині у кінці липня 2022 року, повідомляє kamyanske.com.ua.

Дмитро захоплювався боксом, виступав спонсором іларіонівських юних спортсменів. Разом з дружиною постійно надавав благодійну допомогу рідній громаді в організації спортивних масових заходів. А ще у вільний від роботи час підкорював горні вершини, піднімався на Говерлу, Казбек і Пік Миру.

На меморіальному турнірі зібралось близько 100 спортсменів зі всієї Дніпропетровської області. Вихованці  ДЮСШ №1 також не лишились осторонь цієї спортивної події. Разом зі своїми тренерами Геннадієм Молоковим  та Вадимом Хамазою наші боксери здобули 8 перших та 7 других місць:
1 місце – Данііл Павлов (вагова категорія – 53кг), Софія Лапшик (42 кг), Софія Лісова (70 кг), Євген Ларин (52 кг), Ілля Кривонос (60 кг), Ігор Токовий (42 кг), Микита Шаганенко (63 кг), Павло Кошлець (48 кг).
2 місце – Іван Крикливець(37 кг), Микита Каменєв (38 кг), Іван Грищенко (48 кг), Макар Д’яченко (37 кг), Назар Задорожній (60 кг), Матвій Бутирський (48 кг), Ігор Сидоренко (66 кг).

Спортсмени набули досвіду, підвищили свою спортивну майстерність та вшанували пам’ять загиблого воїна, Героя, який ціною власного життя захищав рідну землю від загарбників.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *