У Кам’янському вшанували пам’ять жертв трамвайної аварії

2 липня, на проспекті Аношкіна відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку загиблим у трамвайній аварії 1996 року. На заході були присутні секретар міської ради Наталія Ктітарова, керівники виконавчих органів міської ради, постраждалі в аварії, члени сімей загиблих та духовенство. За померлими відправлено панахиду.

2 липня 1996 року у місті сталася аварія на міському електротранспорті, в якій загинуло 29 осіб, ще 5 померли у лікарнях, 119 осіб отримали поранення різного ступеню важкості.

На теперішній час на обліку в управліннях соціального захисту населення департаменту соціальної політики міської ради перебуває 6 членів сімей загиблих і померлих та 48 постраждалих у трамвайній аварії.

Відповідно до Програми соціального захисту населення Кам’янської міської територіальної громади на 2022 – 2026 роки, яка затверджена рішенням міської ради, потерпілим у трамвайній аварії надається 50% знижка на оплату за житлово-комунальні послуги та телефонну абонентну плату.

Щорічно постраждалим та членам сімей загиблих у трамвайній аварії надається матеріальна грошова допомога за рахунок коштів бюджету Кам’янської міської територіальної громади. Так, у 2023 році виплату отримають 54 особи на загальну суму 42,0 тис.грн.

г

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *