На Дніпропетровщині спіймали наркозбувача

Поліцейські викрили жителя Новомосковського району, причетного до збуту психотропів. Під час обшуку  у фігуранта вилучили сліп-пакети з метамфетаміном, гроші, ваги та зошит із чорновими записами, що доводять його  злочинну діяльність.

29 червня  працівники кримінальної поліції  Новомосковського районного відділу поліції затримали 49-річного чоловіка, який  домовився з «покупцем» про продаж товару. Правоохоронці  задокументували передачу пакунка з кристалічною речовиною та отримання грошей.  Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 КПК України.

30 червня під час санкціонованого обшуку  за місцем мешкання фігуранта правоохоронці  виявили електронні ваги, зошит з чорновими записами,  гроші  та ще два сліп-пакети з  наркотиками. За висновками Дніпропетровського НДЕКЦ, вилучена речовина – це наркотичний засіб «метамфетамін».

За процесуального керівництва Новомосковської окружної прокуратури слідчі повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від 4 до 8 років. На теперішній час вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Слідство триває.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *