Надзвичайні події, які трапились минулого тижня у Кам’янському

За минулий тиждень пожежно-рятувальні підрозділи Кам’янського району здійснили  33 оперативно-рятувальних виїздів, з них: 11 разів на пожежі; 12 разів на допомогу населенню та екстреним службам; по 4 рази на інформацію про подію не підтвердилась та підгоряння їжі, по 1 разу на хибне спрацювання АПС та коротке замикання без подальшого горіння. За минулий тиждень врятовано 4 осіб, серед яких 2 дитини, загиблих не було, 1 особа отримала отруєння продуктами горіння.

Серед основних надзвичайних подій минулого тижня у місті Кам’янське:

26-го червня о 08:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на бульварі Героїв Дніпровського району міста Кам’янського, зайнявся легковий автомобіль. За викликом направлено місцевих вогнеборців. Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що під час руху автошляхом, у моторному відсіку автомобіля «Ford Focus» виникла пожежа. Займання локалізовано о 08:32 та ліквідовано о 08:58. Загиблих та травмованих немає. Вогнем пошкоджено моторний відсік та панель приладів лековика на площі 2 кв.м. До гасіння пожежі залучено 7 чоловік особового складу та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки. Причину пожежі встановлюють слідчі національної поліції.

26-го червня о 15:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на вулиці Героїв Рятувальників Заводського району міста Кам’янське, батьки не можуть потрапити до квартири, всередині якої перебувають маленькі діти. Прибувши до місця події, співробітники ДСНС за допомогою шанцевого інструменту відтиснули металеві грати на вікні та потрапили до помешкання, розташованого на першому поверсі будинку. Надзвичайники відчинили вхідні двері квартири та надали батькам доступ до дітей – хлопчиків, 2019 та 2022 років народження.

До надання допомоги залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки.

29-го червня о 23:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання квартири у багатоквартирному житловому будинку, розташованому на вулиці Дунайській Південного району міста Кам’янське. За повідомленням направлено вогнеборців району у складі трьох чергових відділень. По прибуттю до місця виклику рятувальники встановили, що займання сталося у двокімнатній квартирі на тринадцятому поверсі чотирнадцятиповерхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено балкон, стіни і стеля кімнати та домашнє майно на загальній площі 25 кв. м. Пожежу локалізовано о 23:41 та ліквідовано о 00:00. Під час займання, чоловік, який мешкає поверхом вище, отримав отруєння продуктами горіння. Травмованого чоловіка, 1950 року народження, направлено до лікувального закладу. До гасіння займання залучено 13 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки. Причину пожежі встановлюють слідчі Національної поліції.

Шановні громадяни! Співробітники Служби порятунку вкотре звертаються до вас з проханням бути пильними, обережними та не наражати ні себе, ні інших на небезпеку. Не нехтуйте правилами безпеки, бережіть себе та оточуючих.

Рятувальники зажди готові прибути на допомогу у будь-який час, тож у випадку, якщо ви стали свідком того, що комусь потрібна допомога в порятунку, або сталася пожежа чи інша надзвичайна подія негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером телефону — 101.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *