Автобуси для ліцеїв Кам’янського району

Автопарк освітніх закладів Дніпропетровщини поповнили ще 12 автобусами. Ключі від них начальник ОВА Сергій Лисак передав керівникам ліцеїв. Машини поїхали до трьох районів області – Дніпровського, Кам’янського та Криворізького.  

«Від ОВА до ліцеїв Дніпровського, Кам’янського та Криворізького районів рушили 12 автобусів. Вони новенькі і комфортні. Вітчизняного виробництва. Придбані коштом державного та місцевих бюджетів. Тобто за підтримки Президента Володимира Зеленського і безпосередньої участі наших громад», – сказав начальник ОВА Сергій Лисак.
Одна з машин рушила до ліцею Кам’янського району. У ньому навчається більше тисячі дітей. Поповненню шкільного гаража тут радіють.
«Ми підвозимо учнів з шести навколишніх сіл. І маршрути там довгі. Маючи декілька автобусів, дорога не займатиме багато часу. А це означає, що діти зранку зможуть виспатися. Від цього й навчання даватиметься їм краще», – додала директорка одного з ліцеїв Кам’янського району Ольга.
Пан Юрій оглядає новенький шкільний автобус. Каже – він комфортний для водія та пасажирів.
«З дітьми працюю вже чотирнадцять років. З ними весело. Головне – підхід до кожного знайти, – ділиться водій Юрій. – Через велику війну своїх підопічних тривалий час не бачив. Зустрівся тільки під кінець навчального року. Вони так підросли всі. Деякі вищі за мене. Скучили один за одним та школою. Сподіваюся, з вересня буду їх возити».
Загалом цього разу для освітніх закладів регіону придбали 26 автобусів. Їх розподілять між тими гімназіями та ліцеями, які готові офлайн прийняти своїх учнів вже з вересня.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *