Кам’янчанин став “бронзовим” призером Чемпіонату України з боксу

Кам’янчанин Данило Рохтін, підопічний тренера Андрія Шешурєва з клубу “Ринг”, посів третє місце на Чемпіонаті України з боксу. Юнак виступав у ваговій категорії до 60 кг.

Про це повідомляє спортивний сайт kamyanske.com.ua.

Турнір проходив у Черкасах з 12 по 18 червня. За його підсумками були визначені спортсмени, які будуть представляти нашу країну на Європейському чемпіонаті з цієї дисципліни, що проходитиме в словенському місті Марібор. Всього за путівки на ці змагання боролись 378 боксерів, серед яких – 299 хлопців та 79 дівчат.

Наш земляк провів три поєдинки з представниками Хмельницького, Києва та Львова. Але, на жаль, в останньому бою, Данило поступився своєму супернику. Зустріч закінчилась одноголосним рішенням суддів з рахунком 5:0.

– Боротьба велась дуже запекла, й хоча фінальна сутичка завершилась поразкою, я набув безцінного досвіду. Буду продовжувати тренуватись і знаходити нові способи підвищити свій рівень!, – підкреслив юний борець.

Хлопець також зазначив, що він займається боксом вже майже 8 років, а в цей спорт його привів тато.

Вихованця “Гімназії №8” привітали начальник Управління молоді та спорту Едуард Коряк, а також очільник Дніпропетровської обласної громадської організації “Бджола” Олександр Лукашов.

– Ці результати свідчать про неймовірні зусилля та великий потенціал наших спортсменів, тому сподіваємось, що на міжнародній арені українська збірна, в яку ввійшов Данило, досягне ще більших висот. Бажаємо успіхів! Так тримати!, – сказав Е. Коряк.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *