В бою на Луганщині загинув молодший сержант із Кам’янського

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов.

“03 липня в бою на Луганщині, захищаючи українську землю від посягань російських окупантів, від отриманих поранень не сумісних з життям, загинув молодший сержант Матченко Сергій Миколайович.

Від імені всієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним і близьким полеглого захисника.

Сергій Матченко народився 27 рудня 1992 року в Дніпродзержинську. Закінчив у 2016 році Державний вищий навчальний заклад “Придніпровська державна академія будівництва та архітектури”. Весь час працював на Коксохімічному заводі «Дніпрококс» ПрАТ “Evraz – Дніпровський металургійний завод» м.Дніпро.

2 березня минулого року став до Національної Гвардії України та брав участь у бойових діях, спрямованих на забезпечення заходів з національної безпеки, оборони, відсічі й стримування збройної агресії російської федерації.
У нього залишилися дружина, донька, батьки, брат, сестра.

Доземний уклін воїну-захиснику! Вічна пам’ять і слава Герою!

Прощання з воїном та панахида відбудуться 7 липня об 11:15 за адресою: 3-й провулок Бузковий, 29. Поховають воїна о 12:00 на Алеї Героїв кладовища по вулиці Весняній”, – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *